,, ,

Başkent Üniversitesi Mezunu Diyetisyen, Yeni Yıl Kampanyası Düzenledi

İş Dünyası 18.01.2024 - 10:47, Güncelleme: 18.01.2024 - 11:15 15044+ kez okundu.
 

Başkent Üniversitesi Mezunu Diyetisyen, Yeni Yıl Kampanyası Düzenledi

Diyetisyen Cansın Küçük Kavasoğlu , yeni yıl için özel diyet kampanyası düzenledi. Kampanya, 31 Ocak 2024’e kadar geçerli
Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunu Diyetisyen Cansın Küçük Kavasoğlu , yeni yıl için özel bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında, 1 aylık diyet ücreti 1500 TL yerine 1300 TL'ye, 3 aylık diyet ücreti ise 4000 TL yerine 3500 TL'ye düştü. Cansın Küçük Kavasoğlu  , kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada, "Hedeflerimize ulaştığımız, sağlıklı, fit ve diyetten kaçmadığımız bir yıl geçirmek için zam öncesi güzel bir kampanya planladım" dedi. Kampanya kapsamında, diyet hizmetinin içeriği şu şekilde: Haftada bir yüz yüze ya da online görüşme ile beraber diyet listeleri hazırlanacak. Her hafta sizden gelen geri dönüşler ve ölçüm sonuçlarına göre listeler yenilenecek. Mezura ve tartı ile vücut ölçümleri alınacak ve takip edilecek. Whatsapptan günlük öğün fotoğrafı takibi yapılacak. Whatsapptan mesai saatleri dahilinde soru sorma imkanı sağlanacak. Gerekli durumlarda listeye ek tarifler verilecek. Kampanya 31 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli olacak.
Diyetisyen Cansın Küçük Kavasoğlu , yeni yıl için özel diyet kampanyası düzenledi. Kampanya, 31 Ocak 2024’e kadar geçerli

Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunu Diyetisyen Cansın Küçük Kavasoğlu , yeni yıl için özel bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında, 1 aylık diyet ücreti 1500 TL yerine 1300 TL'ye, 3 aylık diyet ücreti ise 4000 TL yerine 3500 TL'ye düştü.

Cansın Küçük Kavasoğlu  , kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada, "Hedeflerimize ulaştığımız, sağlıklı, fit ve diyetten kaçmadığımız bir yıl geçirmek için zam öncesi güzel bir kampanya planladım" dedi.

Kampanya kapsamında, diyet hizmetinin içeriği şu şekilde:

  • Haftada bir yüz yüze ya da online görüşme ile beraber diyet listeleri hazırlanacak.
  • Her hafta sizden gelen geri dönüşler ve ölçüm sonuçlarına göre listeler yenilenecek.
  • Mezura ve tartı ile vücut ölçümleri alınacak ve takip edilecek.
  • Whatsapptan günlük öğün fotoğrafı takibi yapılacak.
  • Whatsapptan mesai saatleri dahilinde soru sorma imkanı sağlanacak.
  • Gerekli durumlarda listeye ek tarifler verilecek.

Kampanya 31 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.