,, ,

Ayak Masajı Kan Akışını Hızlandırıyor ve Cildin Daha Sağlıklı Görünmesini Sağlıyor

Gündem 24.07.2023 - 10:41, Güncelleme: 24.07.2023 - 10:41 3125+ kez okundu.
 

Ayak Masajı Kan Akışını Hızlandırıyor ve Cildin Daha Sağlıklı Görünmesini Sağlıyor

Ayak Masajı Kan Akışını Hızlandırıyor ve Cildin Daha Sağlıklı Görünmesini Sağlıyor
Psikolog Esra Ezmeci , kadınların ayaklarına masaj yapılmasından büyük haz duyduğunu söyledi. Esra Ezmeci , "Ayaklarda birçok sinir ucu bulunur ve bu sinir uçları, masajla uyarıldığında rahatlama ve mutluluk hissi verir. Ayrıca ayak masajı, kan akışını hızlandırır ve stresi azaltır" dedi. Esra Ezmeci 'nin bu açıklamasının ardından, geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Pınar Deniz 'e yaptığı ayak masajıyla dikkat çeken Kaan Yıldırım 'ın bu davranışı yeniden gündeme geldi. Kaan Yıldırım , Pınar Deniz 'in ayaklarını masaj yaparak ona rahatlama ve mutluluk sağlamış gibi görünüyordu. Ayak masajı, kadınların rahatlamasına ve stres atmasına yardımcı olan bir yöntemdir. Ayrıca ayak masajı, kan akışını hızlandırır ve bu da cildin daha sağlıklı görünmesine yardımcı olur. Eğer siz de bir kadınsanız ve ayaklarınıza masaj yaptırmaktan hoşlanıyorsanız, partnerinize veya bir masaj terapistine ayaklarınızı masaj yaptırabilirsiniz.
Ayak Masajı Kan Akışını Hızlandırıyor ve Cildin Daha Sağlıklı Görünmesini Sağlıyor

Psikolog Esra Ezmeci , kadınların ayaklarına masaj yapılmasından büyük haz duyduğunu söyledi. Esra Ezmeci , "Ayaklarda birçok sinir ucu bulunur ve bu sinir uçları, masajla uyarıldığında rahatlama ve mutluluk hissi verir. Ayrıca ayak masajı, kan akışını hızlandırır ve stresi azaltır" dedi.

Esra Ezmeci 'nin bu açıklamasının ardından, geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Pınar Deniz 'e yaptığı ayak masajıyla dikkat çeken Kaan Yıldırım 'ın bu davranışı yeniden gündeme geldi. Kaan Yıldırım , Pınar Deniz 'in ayaklarını masaj yaparak ona rahatlama ve mutluluk sağlamış gibi görünüyordu.

Ayak masajı, kadınların rahatlamasına ve stres atmasına yardımcı olan bir yöntemdir. Ayrıca ayak masajı, kan akışını hızlandırır ve bu da cildin daha sağlıklı görünmesine yardımcı olur.

Eğer siz de bir kadınsanız ve ayaklarınıza masaj yaptırmaktan hoşlanıyorsanız, partnerinize veya bir masaj terapistine ayaklarınızı masaj yaptırabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.