,, ,

Pınar Deniz Kimdir?

Kimdir 13.07.2023 - 17:11, Güncelleme: 13.07.2023 - 17:11 4604+ kez okundu.
 

Pınar Deniz Kimdir?

Pınar Deniz Kimdir, Kaç Yaşında? Pınar Deniz Hayatı ve Biyografisi
Pınar Deniz , Türk dizi ve sinema oyuncusudur. 4 Kasım 1993 tarihinde Adana’da dünyaya gelmiştir. Aslen Mardinli ve Arap kökenlidir. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde okumuş fakat mezun olmamıştır. Çocukluğundan beri oyuncu olma hayalleri kuran Deniz, oyunculuk eğitiminin yanı sıra dans dersleri de almıştır. Pınar Deniz , ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında Star TV’de yayımlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırarak yaşamıştır. Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın Yani adlı şarkısının klibinde oynamıştır. 2016-2018 yılları arasında Kanal D’de yayımlanan Vatanım Sensin adlı dizide Yıldız karakteriyle beğeni toplamıştır. Bir projede oyuncu Can Yaman ile birlikte rol alacakken Yaman’ın tavır tutumları nedeniyle yer almaktan vazgeçmiştir. Pınar Deniz , 2020 yılında Netflix’te yayımlanan Aşk 101 dizisinde Burcu karakterini oynamıştır. Online dizi-film platformu sayesinde yurt dışından, özellikle Balkanlar ve Orta Doğu’dan hayran kitlesi kazanmıştır. Dizinin ikinci sezonundaki performansı da beğeni toplamıştır. Pınar Deniz, 2021 yılında TV8’de yayımlanan Kırmızı Oda dizisinde Nazlı karakterini oynamıştır. Aynı yıl Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Yargı dizisinde Aşk 101 ’de birlikte rol aldığı Kaan Urgancıoğlu ile başrolleri paylaşmakta ve Ceylin Erguvan karakterini canlandırmaktadır. Pınar Deniz ’in özel hayatına dair bilinenler şunlardır: Pınar Deniz , Türk oyuncu Kaan Turgut ile 2015’te bir ilişkiye başlamıştır. 2017’de çift evleneceklerini duyurmuştur fakat çift 2017 Kasım ayında ayrılmıştır. Pınar Deniz , Şubat 2022’de Yiğit Kirazcı ile ilişkisi sonlandırmıştır. Pınar Deniz , 2022’de Türk oyuncu Kaan Yıldırım ile ilişkiye başlamıştır. Pınar Deniz , anneannesini koronavirüs (kovid-19) nedeniyle kaybetmiştir. Pınar Deniz , sosyal medya hesaplarından aktif olarak paylaşımlarda bulunmaktadır.
Pınar Deniz Kimdir, Kaç Yaşında? Pınar Deniz Hayatı ve Biyografisi

Pınar Deniz , Türk dizi ve sinema oyuncusudur. 4 Kasım 1993 tarihinde Adana’da dünyaya gelmiştir. Aslen Mardinli ve Arap kökenlidir. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde okumuş fakat mezun olmamıştır. Çocukluğundan beri oyuncu olma hayalleri kuran Deniz, oyunculuk eğitiminin yanı sıra dans dersleri de almıştır.

Pınar Deniz , ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında Star TV’de yayımlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırarak yaşamıştır. Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın Yani adlı şarkısının klibinde oynamıştır. 2016-2018 yılları arasında Kanal D’de yayımlanan Vatanım Sensin adlı dizide Yıldız karakteriyle beğeni toplamıştır. Bir projede oyuncu Can Yaman ile birlikte rol alacakken Yaman’ın tavır tutumları nedeniyle yer almaktan vazgeçmiştir.

Pınar Deniz , 2020 yılında Netflix’te yayımlanan Aşk 101 dizisinde Burcu karakterini oynamıştır. Online dizi-film platformu sayesinde yurt dışından, özellikle Balkanlar ve Orta Doğu’dan hayran kitlesi kazanmıştır. Dizinin ikinci sezonundaki performansı da beğeni toplamıştır.

Pınar Deniz, 2021 yılında TV8’de yayımlanan Kırmızı Oda dizisinde Nazlı karakterini oynamıştır. Aynı yıl Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Yargı dizisinde Aşk 101 ’de birlikte rol aldığı Kaan Urgancıoğlu ile başrolleri paylaşmakta ve Ceylin Erguvan karakterini canlandırmaktadır.

Pınar Deniz ’in özel hayatına dair bilinenler şunlardır:

Pınar Deniz , Türk oyuncu Kaan Turgut ile 2015’te bir ilişkiye başlamıştır. 2017’de çift evleneceklerini duyurmuştur fakat çift 2017 Kasım ayında ayrılmıştır.
Pınar Deniz , Şubat 2022’de Yiğit Kirazcı ile ilişkisi sonlandırmıştır.
Pınar Deniz , 2022’de Türk oyuncu Kaan Yıldırım ile ilişkiye başlamıştır.
Pınar Deniz , anneannesini koronavirüs (kovid-19) nedeniyle kaybetmiştir.
Pınar Deniz , sosyal medya hesaplarından aktif olarak paylaşımlarda bulunmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.