,, ,

Afyonkarahisar’da En Çok Tercih Edilen Lokumcu

İş Dünyası 30.01.2024 - 10:05, Güncelleme: 30.01.2024 - 10:07 12593+ kez okundu.
 

Afyonkarahisar’da En Çok Tercih Edilen Lokumcu

Afyonkarahisar’da lokum, gastronomi turistlerinin favorisi. Özellikle bir lokumcu, müşteriler tarafından yoğun ilgi görüyor.
Gastronomi kenti Afyonkarahisar ’ın eşsiz yiyeceklerinden olan lokum yolu Afyonkarahisar’a düşenler için dadılması gereken yiyeceklerin başında geliyor. Her şekerleme, lokumcu farklı lezzetler ile Afyonkarahisar’a değer katıyor. Kimi lokumcular/şekerlemeciler ise diğer firmalardan lezzetleri ile daha da ön plana çıkarak müşterileri tarafından daha çok tercih ediliyorlar. Uzun çarşı diye bilinen Mille Caddesi ’nde lokumcuların ağırlıklı olduğu bölümde özellikle bir firma müşterileri tarafından daha çok beğeniliyor. Öyle ki yan taraflarında olan lokumcularda bir tane bile müşteri bulunmazken o lokumcunun tezgahlarındaki sıra bekleyen müşteriler sokaklara taşıyor. Vatandaşlar ‘’Özellikle uzun tatiller öncesi bayramlarda okulların tatil olduğunda burada hep sıra oluyor.  Buradan satın aldığımız lokumları yiyenler çok beğeniyorlar. Biz de hep buradan almaya gayret ediyoruz.’’ dediler.
Afyonkarahisar’da lokum, gastronomi turistlerinin favorisi. Özellikle bir lokumcu, müşteriler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Gastronomi kenti Afyonkarahisar ’ın eşsiz yiyeceklerinden olan lokum yolu Afyonkarahisar’a düşenler için dadılması gereken yiyeceklerin başında geliyor.

Her şekerleme, lokumcu farklı lezzetler ile Afyonkarahisar’a değer katıyor. Kimi lokumcular/şekerlemeciler ise diğer firmalardan lezzetleri ile daha da ön plana çıkarak müşterileri tarafından daha çok tercih ediliyorlar.
Uzun çarşı diye bilinen Mille Caddesi ’nde lokumcuların ağırlıklı olduğu bölümde özellikle bir firma müşterileri tarafından daha çok beğeniliyor. Öyle ki yan taraflarında olan lokumcularda bir tane bile müşteri bulunmazken o lokumcunun tezgahlarındaki sıra bekleyen müşteriler sokaklara taşıyor.

Vatandaşlar ‘’Özellikle uzun tatiller öncesi bayramlarda okulların tatil olduğunda burada hep sıra oluyor.  Buradan satın aldığımız lokumları yiyenler çok beğeniyorlar. Biz de hep buradan almaya gayret ediyoruz.’’ dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.