,, ,

Zorlu Holding'e Silahlı Saldırı: Camlarda Hasar, Yaralı veya Ölü Yok

Gündem 19.04.2024 - 09:28, Güncelleme: 19.04.2024 - 09:28 4697 kez okundu.
 

Zorlu Holding'e Silahlı Saldırı: Camlarda Hasar, Yaralı veya Ölü Yok

18 Nisan 2024’te Zorlu Holding merkezine silahlı saldırı düzenlendi. Polis, saldırganları bulmak için soruşturma başlattı.
18 Nisan 2024 - Dün gece saat 23.00 sıralarında, Şişli 'de bulunan Zorlu Holding merkez binasına kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmazken, kurşunlar binanın camlarına isabet etti. Olay yerine ihbar üzerine gelen polis ekipleri, geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yeri inceleme ekipleri, holding binası ve çevresinde detaylı incelemeler gerçekleştirdi. Polis yaptığı açıklamada, saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiğini ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığını belirtti. Saldırının Nedeni Belirsizliğini Koruyor Saldırganların kimliği ve saldırıya teşvik eden sebep şu ana kadar bilinmiyor. Polis , saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri bulmak için kamera kayıtlarını incelemeye aldıklarını ve görgü tanıklarından bilgi topladıklarını açıkladı.
18 Nisan 2024’te Zorlu Holding merkezine silahlı saldırı düzenlendi. Polis, saldırganları bulmak için soruşturma başlattı.

18 Nisan 2024 - Dün gece saat 23.00 sıralarında, Şişli 'de bulunan Zorlu Holding merkez binasına kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmazken, kurşunlar binanın camlarına isabet etti.

Olay yerine ihbar üzerine gelen polis ekipleri, geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yeri inceleme ekipleri, holding binası ve çevresinde detaylı incelemeler gerçekleştirdi.

Polis yaptığı açıklamada, saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiğini ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığını belirtti.

Saldırının Nedeni Belirsizliğini Koruyor

Saldırganların kimliği ve saldırıya teşvik eden sebep şu ana kadar bilinmiyor. Polis , saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri bulmak için kamera kayıtlarını incelemeye aldıklarını ve görgü tanıklarından bilgi topladıklarını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.