,, ,

Zeynep Bozkaya’dan Barbie sürprizi: Smeg’in yüzü oldu, pembe dünyasına girdi

Magazin 10.08.2023 - 13:39, Güncelleme: 10.08.2023 - 13:39 13051+ kez okundu.
 

Zeynep Bozkaya’dan Barbie sürprizi: Smeg’in yüzü oldu, pembe dünyasına girdi

Zeynep Bozkaya, Smeg için Barbie oldu: Sarı saçları ve pembe kostümleriyle dikkat çekti
Ünlü modacı Zeynep Bozkaya , dünyaca ünlü İtalyan markası Smeg 'in yüzü oldu. Zeynep Bozkaya , markanın ürünlerinin renginden ilham alarak " Barbie " konseptli bir çekim gerçekleştirdi. Sarı saçları ve güzelliği ile gerçek Barbie'ye neredeyse birebir benzeyen Bozkaya, markadan gelen teklif üzerine her şeyin çok hızlı geliştiğini söyledi. "1 gecede kostümleri hazırlayarak, ertesi gün çekim yaptıklarını" belirten Bozkaya, çok güzel geri dönüşler aldıklarını söyledi. Zeynep Bozkaya , "35 yaşımda Barbie olacağım hiç aklıma gelmezdi" dedi ve ekledi: "Bu benim için çok büyük bir onur. Barbie, tüm dünyada milyonlarca kızın idolü. Onun gibi olmak ve bu kampanyada yer almak benim için çok anlamlı." Zeynep Bozkaya 'nın Barbie konseptli çekimi, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Fotoğraflar kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.Ünlü modacı da Barbie akımına katıldı
Zeynep Bozkaya, Smeg için Barbie oldu: Sarı saçları ve pembe kostümleriyle dikkat çekti

Ünlü modacı Zeynep Bozkaya , dünyaca ünlü İtalyan markası Smeg 'in yüzü oldu. Zeynep Bozkaya , markanın ürünlerinin renginden ilham alarak " Barbie " konseptli bir çekim gerçekleştirdi.

Sarı saçları ve güzelliği ile gerçek Barbie'ye neredeyse birebir benzeyen Bozkaya, markadan gelen teklif üzerine her şeyin çok hızlı geliştiğini söyledi. "1 gecede kostümleri hazırlayarak, ertesi gün çekim yaptıklarını" belirten Bozkaya, çok güzel geri dönüşler aldıklarını söyledi.

Zeynep Bozkaya , "35 yaşımda Barbie olacağım hiç aklıma gelmezdi" dedi ve ekledi: "Bu benim için çok büyük bir onur. Barbie, tüm dünyada milyonlarca kızın idolü. Onun gibi olmak ve bu kampanyada yer almak benim için çok anlamlı."

Zeynep Bozkaya 'nın Barbie konseptli çekimi, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Fotoğraflar kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.Ünlü modacı da Barbie akımına katıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.