,, ,

Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak: 10 Bin Kilometrelik Aşk Hikayesi

Magazin 18.04.2024 - 15:03, Güncelleme: 18.04.2024 - 15:18 4435 kez okundu.
 

Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak: 10 Bin Kilometrelik Aşk Hikayesi

Zahide Yetiş’in programında, Ankara’dan Harun ve Myanmar’dan Tintin’in 10 bin kilometrelik aşk hikayesi ekranlara taşınıyor.
Zahide Yetiş ’in sunumuyla Star ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen “Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak” programına Ankara ’da yaşayan 61 yaşındaki Harun Saklak ; Myanmar’da yaşayan Dawntintin Tiyan ile kavuşmak için geldi. Başarılı sunucu Zahide Yetiş 'in sunumuyla "Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak" programı hafta içi her gün 13.30’da Star’da izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. 10 BİN KİLOMETREYİ AŞAN 2 AŞIK! Ankara’da yaşayan, geçimini taksi şöforlüğü yaparak sağlayan 61 yaşındaki Harun Saklak, daha önce bir evlilik yaptığını eşinin vefat ettiğini ve 2 kızının kendisinin tüm parasını ele geçirdiğini dile getirdi. Maddi imkansızlık sebebiyle Myanmar’da yaşayan Dawntintin Tiyan’ın yanına gidemediğini söyleyen Harun, aşkına bir an önce kavuşmak istiyor. DÜNYANIN 2 FARKLI UCUNDA 2 KALP BİRBİRİ İÇİN ATIYOR 2 yıl önce sosyal medyada tanışan aşıklar, her gün görüntülü konuşuyor hatta Dawntintin Tiyan sosyal medyadaki profilinde soyadını “Saklak” olarak değiştirmiş, iki aşık gönüllerde nikahlarını kıymışlar.  Dawntintin Tiyan, “Tintin” ismini kullanıyor, herkes onu Tintin ismiyle tanıyor. AŞKIN EVRENSEL DİLİNİ ÇÖZDÜLER Tintin, canlı yayına bağlandı ve aşıklar bakışarak aşkın evrensel dilini çözdüklerini Türkiye’ye gösterdiler.   Harun büyük aşkı Tintin’e söylemek istediklerini Birmanca’ya çeviriyor, Tintin ise söylemek istediklerini Türkçe’ye çeviriyor. BÜYÜK KAVUŞMANIN PROVASI YAPILDI Harun canlı yayında büyük aşkının geldiğini düşündü, tansiyonu yükseldi heyecandan titredi. Tintin’in maketini görmek bile Harun için mutluluk sebebi oldu. Tintin’in maketine sarıldı, yayında dans etti. Gözlerini maketten ayıramadı, yayından sonra aşkının maketinden ayrılamadı. Canlı yayında konuşan Tintin bir an önce Türkiye’ye gelmek istediğini özellikle Kapadokya’da balona binmek istediğini söyledi. Harun yayında canlı bağlantıda olan Tintin’e evlilik teklif etti, Tintin’den ise ‘Evet’ yanıtı geldi. Türkiye’nin konuştuğu aşıkların büyük kavuşması ne zaman yaşanacak? Zahide Yetiş ve ekibi iki aşığı bir araya getirebilmek için çalışmalarını sürdürüyor.  
Zahide Yetiş’in programında, Ankara’dan Harun ve Myanmar’dan Tintin’in 10 bin kilometrelik aşk hikayesi ekranlara taşınıyor.

Zahide Yetiş ’in sunumuyla Star ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen “ Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak” programına Ankara ’da yaşayan 61 yaşındaki Harun Saklak ; Myanmar’da yaşayan Dawntintin Tiyan ile kavuşmak için geldi.

Başarılı sunucu Zahide Yetiş 'in sunumuyla " Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak" programı hafta içi her gün 13.30’da Star’da izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

10 BİN KİLOMETREYİ AŞAN 2 AŞIK!

Ankara’da yaşayan, geçimini taksi şöforlüğü yaparak sağlayan 61 yaşındaki Harun Saklak, daha önce bir evlilik yaptığını eşinin vefat ettiğini ve 2 kızının kendisinin tüm parasını ele geçirdiğini dile getirdi. Maddi imkansızlık sebebiyle Myanmar’da yaşayan Dawntintin Tiyan’ın yanına gidemediğini söyleyen Harun, aşkına bir an önce kavuşmak istiyor.

DÜNYANIN 2 FARKLI UCUNDA

2 KALP BİRBİRİ İÇİN ATIYOR

2 yıl önce sosyal medyada tanışan aşıklar, her gün görüntülü konuşuyor hatta Dawntintin Tiyan sosyal medyadaki profilinde soyadını “Saklak” olarak değiştirmiş, iki aşık gönüllerde nikahlarını kıymışlar.  Dawntintin Tiyan, “Tintin” ismini kullanıyor, herkes onu Tintin ismiyle tanıyor.

AŞKIN EVRENSEL DİLİNİ ÇÖZDÜLER

Tintin, canlı yayına bağlandı ve aşıklar bakışarak aşkın evrensel dilini çözdüklerini Türkiye’ye gösterdiler.

 

Harun büyük aşkı Tintin’e söylemek istediklerini Birmanca’ya çeviriyor, Tintin ise söylemek istediklerini Türkçe’ye çeviriyor.

BÜYÜK KAVUŞMANIN PROVASI YAPILDI

Harun canlı yayında büyük aşkının geldiğini düşündü, tansiyonu yükseldi heyecandan titredi. Tintin’in maketini görmek bile Harun için mutluluk sebebi oldu.

Tintin’in maketine sarıldı, yayında dans etti. Gözlerini maketten ayıramadı, yayından sonra aşkının maketinden ayrılamadı.

Canlı yayında konuşan Tintin bir an önce Türkiye’ye gelmek istediğini özellikle Kapadokya’da balona binmek istediğini söyledi.

Harun yayında canlı bağlantıda olan Tintin’e evlilik teklif etti, Tintin’den ise ‘Evet’ yanıtı geldi.

Türkiye’nin konuştuğu aşıkların büyük kavuşması ne zaman yaşanacak?

Zahide Yetiş ve ekibi iki aşığı bir araya getirebilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.