,, ,

Yunanistan Sahil Güvenlik Botu, Düzensiz Göçmenleri Bıraktı: Türkiye Kurtardı

Gündem 05.02.2024 - 15:03, Güncelleme: 05.02.2024 - 15:05 3044+ kez okundu.
 

Yunanistan Sahil Güvenlik Botu, Düzensiz Göçmenleri Bıraktı: Türkiye Kurtardı

Yunanistan’ın bıraktığı düzensiz göçmenler, Türkiye’nin İHA’sı tarafından tespit edildi ve Sahil Güvenlik tarafından kurtarıldı.
Millî Savunma Bakanlığı , 2 Şubat 2024 tarihinde Ege Denizi ’nin Midilli Adası ’nın doğusuyla Dikili / İzmir ’in güneybatısında kalan bölgede düzensiz göçmenlerin Yunanistan sahil güvenlik botu tarafından bırakıldığını duyurdu. Bu göçmenler, Deniz Kuvvetlerimize ait İnsansız Hava Aracı (İHA) ile tespit edildi. Tespit edilen durum hızla Sahil Güvenlik Komutanlığına bildirildi ve düzensiz göçmenlerin kurtarılması sağlandı. Bu olay, Türkiye’nin denizlerdeki güvenlik ve göçmen koruma operasyonlarının önemini bir kez daha gösterdi.
Yunanistan’ın bıraktığı düzensiz göçmenler, Türkiye’nin İHA’sı tarafından tespit edildi ve Sahil Güvenlik tarafından kurtarıldı.

Millî Savunma Bakanlığı , 2 Şubat 2024 tarihinde Ege Denizi ’nin Midilli Adası ’nın doğusuyla Dikili / İzmir ’in güneybatısında kalan bölgede düzensiz göçmenlerin Yunanistan sahil güvenlik botu tarafından bırakıldığını duyurdu. Bu göçmenler, Deniz Kuvvetlerimize ait İnsansız Hava Aracı (İHA) ile tespit edildi.

Tespit edilen durum hızla Sahil Güvenlik Komutanlığına bildirildi ve düzensiz göçmenlerin kurtarılması sağlandı. Bu olay, Türkiye’nin denizlerdeki güvenlik ve göçmen koruma operasyonlarının önemini bir kez daha gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.