,, ,

Yozgat'ta Togg sahibinin mutluluğu

Gündem 08.09.2023 - 11:21, Güncelleme: 08.09.2023 - 11:21 2690+ kez okundu.
 

Yozgat'ta Togg sahibinin mutluluğu

Yozgatlı Mikail Karabulut, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’u çekilişte kazandı. Ankara’dan teslim aldığı araçla ilçeye gelen Karabulut, aracın vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğünü söyledi.
Yozgatlı vatandaş ocak ayında yapılan çekilişte 1391'inci sırada almayı hak kazandığı Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg ile kente geldi. Yerköy ilçesinde yaşayan, tarım ve hayvancılık yapan Mikail Karabulut, Togg 'a sahip olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadı. Ankara'dan teslim aldığı Togg ile ilçeye gelen Karabulut, gazetecilere, aracın vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Araçtan memnun olduğunu ifade eden Karabulut, "Her yerde şarj istasyonu bulabiliyorum. Şarj konusunda herhangi bir sorun olmadı. Çok güzel araç yapmışlar, yapan mühendislerin eline, koluna sağlık, Allah razı olsun. Her 40 kilometrede bir şarj istasyonu bulunuyor." dedi. - "Togg 'u yolda gören selam veriyor" Yolculuk esnasında Togg'u görenlerin selam verdiğini anlatan Karabulut, "Trafikte ilgiden dolayı sıkıntı yaşıyoruz ama olsun. Aracı aldığım andan itibaren sürekli bu araca müşteri çıkıyor. Ben de bu müşteri olan insanları kibar bir şekilde 'Aracı satmak için değil, kullanmak için aldım' deyip teklifleri kabul etmiyorum. Halen de müşterisi çıkıyor. Ben aracımdan memnunum. Satmayı da düşünmüyorum." diye konuştu.  
Yozgatlı Mikail Karabulut, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’u çekilişte kazandı. Ankara’dan teslim aldığı araçla ilçeye gelen Karabulut, aracın vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Yozgatlı vatandaş ocak ayında yapılan çekilişte 1391'inci sırada almayı hak kazandığı Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg ile kente geldi.

Yerköy ilçesinde yaşayan, tarım ve hayvancılık yapan Mikail Karabulut, Togg 'a sahip olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadı.

Ankara'dan teslim aldığı Togg ile ilçeye gelen Karabulut, gazetecilere, aracın vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Araçtan memnun olduğunu ifade eden Karabulut, "Her yerde şarj istasyonu bulabiliyorum. Şarj konusunda herhangi bir sorun olmadı. Çok güzel araç yapmışlar, yapan mühendislerin eline, koluna sağlık, Allah razı olsun. Her 40 kilometrede bir şarj istasyonu bulunuyor." dedi.

- " Togg 'u yolda gören selam veriyor"

Yolculuk esnasında Togg'u görenlerin selam verdiğini anlatan Karabulut, "Trafikte ilgiden dolayı sıkıntı yaşıyoruz ama olsun. Aracı aldığım andan itibaren sürekli bu araca müşteri çıkıyor. Ben de bu müşteri olan insanları kibar bir şekilde 'Aracı satmak için değil, kullanmak için aldım' deyip teklifleri kabul etmiyorum. Halen de müşterisi çıkıyor. Ben aracımdan memnunum. Satmayı da düşünmüyorum." diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.