,, ,

Yıldız Tilbe Jolly Joker'ı Salladı: 'Yalnızlık Eski Bir Ustadır' Konserde de Büyük İlgi Gördü

Müzik 19.02.2024 - 10:20, Güncelleme: 19.02.2024 - 10:21 7434+ kez okundu.
 

Yıldız Tilbe Jolly Joker'ı Salladı: 'Yalnızlık Eski Bir Ustadır' Konserde de Büyük İlgi Gördü

Yıldız Tilbe’nin yeni şarkısı ‘Yalnızlık Eski Bir Ustadır’, Youtube’da büyük ilgi görüyor ve konserlerinde büyük beğeni topluyor.
‘ Bülent Özdemir Şarkıları’ albümünün tek yeni şarkısı ‘ Yalnızlık Eski Bir Ustadır ’a imza atan Yıldız Tilbe , Youtube’da albümdeki diğer şarkıları seslendiren isimleri geride bıraktı. Tilbe ‘Yalnızlık Eski Bir Ustadır’ı önceki akşam Jolly Joker Kartal İstMarina konserinde de söyledi…   30 yıldır Türkiye’nin aşklarına, acılarına söz olan, nefes olan Yıldız Tilbe 1 ay önce çıkardığı ‘Kalbimden Çıkmıyorsun’ henüz listelerde üst sıralardayken ‘Yalnızlık Eski Bir Ustadır’ı dinleyiciyle buluşturmuştu. Yıldız Tilbe’nin sözlerini yazdığı ‘Sana Değer’, ‘Hoşça Kal’, ‘Bozuyorum Yeminimi’ gibi birçok hit şarkının bestesini yapan Bülent Özdemir’in saygı albümünde yer alan tek yeni şarkı olan ‘Yalnızlık Eski Bir Ustadır’ albümün diğer parçalarını Youtube’da geride bıraktı. Klibi olmamasına rağmen binlerce kez tıklanan şarkı, dijital platform listelerinde de hızla yükseliyor.   Yıldız Tilbe yayınladığı şarkıların başarısını konserlerinde kutlamaya devam ediyor. Önceki akşam Jolly Joker Kartal İstMarina’da sevenleriyle buluşan Tilbe yine kapalı gişe bir konsere imza attı. Hit şarkılarını söylerken hayranları yine her şarkıya eşlik etti. ‘Yalnızlık Eski Bir Ustadır’ çok yeni olmasına rağmen büyük ilgi gördü.   Yıldız Tilbe 23 Şubat Cuma akşamı Ülker Arena'da vereceği dev konserde sevenleriyle buluşacak...
Yıldız Tilbe’nin yeni şarkısı ‘Yalnızlık Eski Bir Ustadır’, Youtube’da büyük ilgi görüyor ve konserlerinde büyük beğeni topluyor.

Bülent Özdemir Şarkıları’ albümünün tek yeni şarkısı ‘ Yalnızlık Eski Bir Ustadır ’a imza atan Yıldız Tilbe , Youtube’da albümdeki diğer şarkıları seslendiren isimleri geride bıraktı. Tilbe ‘Yalnızlık Eski Bir Ustadır’ı önceki akşam Jolly Joker Kartal İstMarina konserinde de söyledi…
 
30 yıldır Türkiye’nin aşklarına, acılarına söz olan, nefes olan Yıldız Tilbe 1 ay önce çıkardığı ‘Kalbimden Çıkmıyorsun’ henüz listelerde üst sıralardayken ‘Yalnızlık Eski Bir Ustadır’ı dinleyiciyle buluşturmuştu. Yıldız Tilbe’nin sözlerini yazdığı ‘Sana Değer’, ‘Hoşça Kal’, ‘Bozuyorum Yeminimi’ gibi birçok hit şarkının bestesini yapan Bülent Özdemir’in saygı albümünde yer alan tek yeni şarkı olan ‘Yalnızlık Eski Bir Ustadır’ albümün diğer parçalarını Youtube’da geride bıraktı. Klibi olmamasına rağmen binlerce kez tıklanan şarkı, dijital platform listelerinde de hızla yükseliyor.
 
Yıldız Tilbe yayınladığı şarkıların başarısını konserlerinde kutlamaya devam ediyor. Önceki akşam Jolly Joker Kartal İstMarina’da sevenleriyle buluşan Tilbe yine kapalı gişe bir konsere imza attı. Hit şarkılarını söylerken hayranları yine her şarkıya eşlik etti. ‘Yalnızlık Eski Bir Ustadır’ çok yeni olmasına rağmen büyük ilgi gördü.
 
Yıldız Tilbe 23 Şubat Cuma akşamı Ülker Arena'da vereceği dev konserde sevenleriyle buluşacak...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.