,, ,

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sporda Başarılara Doymuyor

Spor 21.03.2022 - 10:55, Güncelleme: 21.03.2022 - 10:55 4048+ kez okundu.
 

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sporda Başarılara Doymuyor

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Teakwando başarılarına bir yenisini daha ekledi.
Okulumuz 11. Sınıf Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencisi Anıl İyi Huylu Çankırı ilinde gerçekleştirilen Okullar arası Teakwando Türkiye Yarı Finallerinde 78 Kg’da 3. Olarak 2- 4 Nisan tarihlerinde Antalya’ da gerçekleştirilecek olan Türkiye Finallerine gitmeye hak kazandı. Şampiyonada gösterdiği başarıdan ötürü Okul Müdürü Ömer Yılmaz, Anıl İyi Huylu’yu tebrik ederek hediye takdim etti.
Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Teakwando başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Okulumuz 11. Sınıf Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencisi Anıl İyi Huylu Çankırı ilinde gerçekleştirilen Okullar arası Teakwando Türkiye Yarı Finallerinde 78 Kg’da 3. Olarak 2- 4 Nisan tarihlerinde Antalya’ da gerçekleştirilecek olan Türkiye Finallerine gitmeye hak kazandı.

Şampiyonada gösterdiği başarıdan ötürü Okul Müdürü Ömer Yılmaz, Anıl İyi Huylu’yu tebrik ederek hediye takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.