,, ,

Yıldırım Belediye Meclis Üyesi İsmail Tekin’den, Keles Belediye Başkan Adayı Orhan Aslan’a Destek

Siyaset 12.01.2024 - 10:14, Güncelleme: 12.01.2024 - 10:14 7004+ kez okundu.
 

Yıldırım Belediye Meclis Üyesi İsmail Tekin’den, Keles Belediye Başkan Adayı Orhan Aslan’a Destek

CHP’li İsmail Tekin, Keles Belediye Başkan Adayı Orhan Aslan’a destek verdi. Tekin, ‘Keles’e Aslan geliyor’ dedi
Cumhuriyet Halk Partisi ’nden Yıldırım Belediye Meclis Üyesi olan İsmail Tekin , partili Keles Belediye Başkan Adayı olan arkadaşı Orhan Aslan ’a destek verdi. Tekin, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Aslan’a olan desteğini ifade etti. Tekin, “Cumhuriyet Halk Partisi’ne çok emek verdiğine bizzat tanık olmuş bir insanım. Hemen hemen her partilimizin yanında oldun, yardımlarına koştun. Partimize çok emek ve yürek verdin” dedi. Tekin, Aslan’ın Keles Belediye Başkanlığı adaylığına da değindi: “Partimiz, emeklerinin karşılığında sana ana baba yurdunda, doğduğun topraklarda Keles Belediye Başkanlığı adaylığı verdi. Hayırlı uğurlu olsun.” Tekin, Keles halkına da seslendi: “Bu milletin fertleri olarak bize en güzeli yakışır. Bu necip millete en güzeli yakışır. Kaderine terk edilmiş olan dağ yöresi insanlarına güzel günleri göstermenin vakti zamanı gelmiştir. Keles’i Bursa’nın merkezine oturtmanın vakti zamanı gelmiştir.” Tekin, Keles halkına hizmet vermenin boynunun borcu olduğunu belirtti: “Bu topraklara yeri gelmiş tohum vermiş, yeri gelmiş evlat vermiş, yeri gelmiş torun vermiş, şehit vermiş, gazı vermiş, vergi vermiş, sevgi vermiş Keles Halkına hizmet vermek boynumuzun borcudur. Vereceğimiz hizmetler Keles Halkına analarının ak sütü gibi helaldir.” Son olarak Tekin, “Biz hazırız, Keles hazır. Bursalılar duyduk duymadık demesin; Keles’e Aslan geliyor” dedi.
CHP’li İsmail Tekin, Keles Belediye Başkan Adayı Orhan Aslan’a destek verdi. Tekin, ‘Keles’e Aslan geliyor’ dedi

Cumhuriyet Halk Partisi ’nden Yıldırım Belediye Meclis Üyesi olan İsmail Tekin , partili Keles Belediye Başkan Adayı olan arkadaşı Orhan Aslan ’a destek verdi. Tekin, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Aslan’a olan desteğini ifade etti.

Tekin, “Cumhuriyet Halk Partisi’ne çok emek verdiğine bizzat tanık olmuş bir insanım. Hemen hemen her partilimizin yanında oldun, yardımlarına koştun. Partimize çok emek ve yürek verdin” dedi.

Tekin, Aslan’ın Keles Belediye Başkanlığı adaylığına da değindi: “Partimiz, emeklerinin karşılığında sana ana baba yurdunda, doğduğun topraklarda Keles Belediye Başkanlığı adaylığı verdi. Hayırlı uğurlu olsun.”

Tekin, Keles halkına da seslendi: “Bu milletin fertleri olarak bize en güzeli yakışır. Bu necip millete en güzeli yakışır. Kaderine terk edilmiş olan dağ yöresi insanlarına güzel günleri göstermenin vakti zamanı gelmiştir. Keles’i Bursa’nın merkezine oturtmanın vakti zamanı gelmiştir.”

Tekin, Keles halkına hizmet vermenin boynunun borcu olduğunu belirtti: “Bu topraklara yeri gelmiş tohum vermiş, yeri gelmiş evlat vermiş, yeri gelmiş torun vermiş, şehit vermiş, gazı vermiş, vergi vermiş, sevgi vermiş Keles Halkına hizmet vermek boynumuzun borcudur. Vereceğimiz hizmetler Keles Halkına analarının ak sütü gibi helaldir.”

Son olarak Tekin, “Biz hazırız, Keles hazır. Bursalılar duyduk duymadık demesin; Keles’e Aslan geliyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.