,, ,

Yeşilçam’ın Sevilen Oyuncusu Tolga Savacı Hayatını Kaybetti

Gündem 27.02.2024 - 11:23, Güncelleme: 27.02.2024 - 11:23 4149+ kez okundu.
 

Yeşilçam’ın Sevilen Oyuncusu Tolga Savacı Hayatını Kaybetti

80’li yılların sevilen oyuncusu Tolga Savacı, 26 Şubat 2024’te kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Detaylar Onur Akay tarafından paylaşıldı.
80’li yılların yakışıklı oyuncusu Tolga Savacı , 26 Şubat 2024’te New Jersey’de geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti. Savacı’nın cenaze programı ve hayatı hakkında bilinmeyen detaylar, ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay tarafından paylaşıldı. Akay, Savacı’nın Amerika’da yüzme hocalığı yaptığını, sağlık sorununun olmadığını ve Nisan ayında ABD vatandaşlığı için son mülakatının olduğunu belirtti. Savacı’nın yarın, eşinin isteği üzerine New Jersey’de toprağa verileceği ifade edildi. Akay’ın yazısında belirttiği üzere, Savacı, Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan sahilini çok seviyordu ve Amerika’ya yerleşmeden önce orada pansiyon işletiyordu. Dalyan’ın doğasını korumak adına tanıtımını yapmıyordu. Amerika’da yüzme hocalığı yapan Savacı’nın hiçbir sağlık sorunu yoktu ve ABD vatandaşlığı bekliyordu. Ailesinde kalp rahatsızlığı olduğu, annesinin de kalp yetmezliği rahatsızlığı yaşadığı belirtildi. Genç yaşta kalp krizi nedeniyle kaybettiğimiz değerli oyuncu Tolga Savacı, eşinin isteği üzerine yarın New Jersey’de toprağa verilecek. Mekânı cennet olsun.
80’li yılların sevilen oyuncusu Tolga Savacı, 26 Şubat 2024’te kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Detaylar Onur Akay tarafından paylaşıldı.

80’li yılların yakışıklı oyuncusu Tolga Savacı , 26 Şubat 2024’te New Jersey’de geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti. Savacı’nın cenaze programı ve hayatı hakkında bilinmeyen detaylar, ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay tarafından paylaşıldı.

Akay, Savacı’nın Amerika’da yüzme hocalığı yaptığını, sağlık sorununun olmadığını ve Nisan ayında ABD vatandaşlığı için son mülakatının olduğunu belirtti. Savacı’nın yarın, eşinin isteği üzerine New Jersey’de toprağa verileceği ifade edildi.

Akay’ın yazısında belirttiği üzere, Savacı, Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan sahilini çok seviyordu ve Amerika’ya yerleşmeden önce orada pansiyon işletiyordu. Dalyan’ın doğasını korumak adına tanıtımını yapmıyordu. Amerika’da yüzme hocalığı yapan Savacı’nın hiçbir sağlık sorunu yoktu ve ABD vatandaşlığı bekliyordu. Ailesinde kalp rahatsızlığı olduğu, annesinin de kalp yetmezliği rahatsızlığı yaşadığı belirtildi.

Genç yaşta kalp krizi nedeniyle kaybettiğimiz değerli oyuncu Tolga Savacı, eşinin isteği üzerine yarın New Jersey’de toprağa verilecek. Mekânı cennet olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.