,, ,

Yeşil Kasaba herkesi kendilerine hayran bıraktı!

Müzik 11.11.2022 - 12:34, Güncelleme: 11.11.2022 - 12:34 6032+ kez okundu.
 

Yeşil Kasaba herkesi kendilerine hayran bıraktı!

Yeşil Kasaba herkesi kendilerine hayran bıraktı!
Kocaeli ' de yapılan " Gaziantep Yemek ve Yöresel Ürünler Şenliği" 'nde Yeşil Kasaba sahne aldı.    Seyircilere keyifli anlar yaşatan Yeşil Kasaba 'nın solisti Mor Narpın , konser devam ederken Ahmet Şafak'ın "Olsun " şiirini 2 yaşındaki bir bebeği kucağına alarak söyledi.Mor Narpın 'ın 2 yaşındaki Bebeği kucagına alarak  şiir  söylemesi seyircilerden tam not aldı. Repertuvarları oldukça zengin olan Yeşil Kasaba , sahnede kendi şarkıları "Çay Gönder"'in yanı sıra "Bende Özledim " ve "Hangimiz Sevmedik " gibi şarkılar ile seyircilere unutulmaz anlar yaşattı.
Yeşil Kasaba herkesi kendilerine hayran bıraktı!
Kocaeli ' de yapılan " Gaziantep Yemek ve Yöresel Ürünler Şenliği" 'nde Yeşil Kasaba sahne aldı.
 
 Seyircilere keyifli anlar yaşatan Yeşil Kasaba 'nın solisti Mor Narpın , konser devam ederken Ahmet Şafak'ın "Olsun " şiirini 2 yaşındaki bir bebeği kucağına alarak söyledi. Mor Narpın 'ın 2 yaşındaki Bebeği kucagına alarak  şiir  söylemesi seyircilerden tam not aldı. Repertuvarları oldukça zengin olan Yeşil Kasaba , sahnede kendi şarkıları "Çay Gönder"'in yanı sıra "Bende Özledim " ve "Hangimiz Sevmedik " gibi şarkılar ile seyircilere unutulmaz anlar yaşattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.