,, ,

Yerli Malı haftası ne zaman, bu hafta mı ve ne zaman kutlanıyor?

Gündem 12.12.2023 - 17:48, Güncelleme: 12.12.2023 - 17:48 2617+ kez okundu.
 

Yerli Malı haftası ne zaman, bu hafta mı ve ne zaman kutlanıyor?

Yerli Malı Haftası, 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanır ve yerli ürünlerin tüketimini teşvik eder.
Yerli Malı Haftası , her yıl 12- 18 Aralık tarihleri arasında kutlanmaktadır. Bu yıl, yani 2023 yılında da Yerli Malı Haftası 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanacaktır. Bu nedenle, 12 Aralık 2023 tarihinden itibaren Yerli Malı Haftası etkinlikleri başlayacaktır. Bu hafta boyunca, okullarda ve çeşitli kurumlarda yerli mallarının tanıtımı ve kullanılmasına yönelik etkinlikler düzenlenmektedir. Yerli Malı Haftası, 1946 yılından beri kutlanmaktadır. Bu haftanın amacı, yerli mallarının tüketimini teşvik etmek, yerli sanayinin gelişmesine katkıda bulunmak ve milli ekonomiyi güçlendirmektir.
Yerli Malı Haftası, 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanır ve yerli ürünlerin tüketimini teşvik eder.

Yerli Malı Haftası , her yıl 12- 18 Aralık tarihleri arasında kutlanmaktadır. Bu yıl, yani 2023 yılında da Yerli Malı Haftası 12- 18 Aralık tarihleri arasında kutlanacaktır.

Bu nedenle, 12 Aralık 2023 tarihinden itibaren Yerli Malı Haftası etkinlikleri başlayacaktır. Bu hafta boyunca, okullarda ve çeşitli kurumlarda yerli mallarının tanıtımı ve kullanılmasına yönelik etkinlikler düzenlenmektedir.

Yerli Malı Haftası, 1946 yılından beri kutlanmaktadır. Bu haftanın amacı, yerli mallarının tüketimini teşvik etmek, yerli sanayinin gelişmesine katkıda bulunmak ve milli ekonomiyi güçlendirmektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.