,, ,

Yerli Bella Hadide Merve Canikli Rüzgarı

Magazin 12.07.2023 - 09:04, Güncelleme: 12.07.2023 - 09:06 9180+ kez okundu.
 

Yerli Bella Hadide Merve Canikli Rüzgarı

Yerli Bella Hadide Merve Canikli Rüzgarı
Dünyaca ünlü model Bella Hadide , olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken güzel model Merve Canikli , başarıdan başarıya koşuyor. Düzgün fiziği ve muhteşem güzelliğiyle podyum dünyasında fırtınalar estiren İç Mimar model Merve Canikli , bir birinden güzel projesiyle sanat dünyasına damga vurmaya hazırlanıyor. Modelliğin yanı sıra oyunculuk eğitimi de olan Canikli, yakında tek şarkılık singlesi için stüdyoya girmeye hazırlanıyor. Tam bir sanat aşığı olan çok yönlü model, çalışmaktan büyük keyif aldığını belirterek, ‘Bu meslekler bir arada yürütmek beni yormuyor. Tam aksine çok büyük zevk alıyorum. Tek hedefim hem podyum, hem sinema, hem de müzik dünyasının en iyileri arasında yer almak. Yeteneğime güveniyorum ve bunu da başaracağım’diyor.
Yerli Bella Hadide Merve Canikli Rüzgarı

Dünyaca ünlü model Bella Hadide , olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken güzel model Merve Canikli , başarıdan başarıya koşuyor.

Düzgün fiziği ve muhteşem güzelliğiyle podyum dünyasında fırtınalar estiren İç Mimar model Merve Canikli , bir birinden güzel projesiyle sanat dünyasına damga vurmaya hazırlanıyor. Modelliğin yanı sıra oyunculuk eğitimi de olan Canikli, yakında tek şarkılık singlesi için stüdyoya girmeye hazırlanıyor. Tam bir sanat aşığı olan çok yönlü model, çalışmaktan büyük keyif aldığını belirterek, ‘Bu meslekler bir arada yürütmek beni yormuyor. Tam aksine çok büyük zevk alıyorum. Tek hedefim hem podyum, hem sinema, hem de müzik dünyasının en iyileri arasında yer almak. Yeteneğime güveniyorum ve bunu da başaracağım’diyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.