,, ,

Yeniden Refah Partisi'ne katılımlar sürüyor

Siyaset 29.07.2023 - 14:47, Güncelleme: 29.07.2023 - 14:49 4063+ kez okundu.
 

Yeniden Refah Partisi'ne katılımlar sürüyor

Yeniden Refah Partisi'ne katılımlar sürüyor. Erbakan: Türkiye'yi yeniden refaha kavuşturacağız.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan , Ak Parti , MHP , TDP , Memleket Partisi , Gelecek Partisi ve Milli Yol Partisi 'nden partiye katılan kişilerin rozetlerini taktı. Erbakan, parti binasında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, katılımcılara hoş geldiniz diyerek, "Yeniden Refah Partisi , Türkiye'nin sorunlarını çözmek için mücadele eden bir partidir. Biz, Türkiye'yi yeniden refaha kavuşturmak için buradayız. Sizlerle birlikte bu mücadeleyi daha da güçlü bir şekilde sürdüreceğiz" dedi. Katılımcılar da, Yeniden Refah Partisi 'ni seçtikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Yeniden Refah Partisi, Türkiye'nin sorunlarını çözebilecek tek partidir. Biz, Yeniden Refah Partisi ile birlikte Türkiye'yi yeniden refaha kavuşturacağız" dediler. Yeniden Refah Partisi'ne katılımlar, Türkiye siyasetinde dikkat çeken bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Erbakan'ın, Türkiye'nin sorunlarını çözmek ve ülkeyi yeniden refaha kavuşturmak için çalışacağı ifade ediliyor.
Yeniden Refah Partisi'ne katılımlar sürüyor. Erbakan: Türkiye'yi yeniden refaha kavuşturacağız.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan , Ak Parti , MHP , TDP , Memleket Partisi , Gelecek Partisi ve Milli Yol Partisi 'nden partiye katılan kişilerin rozetlerini taktı.

Erbakan, parti binasında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, katılımcılara hoş geldiniz diyerek, " Yeniden Refah Partisi , Türkiye'nin sorunlarını çözmek için mücadele eden bir partidir. Biz, Türkiye'yi yeniden refaha kavuşturmak için buradayız. Sizlerle birlikte bu mücadeleyi daha da güçlü bir şekilde sürdüreceğiz" dedi.

Katılımcılar da, Yeniden Refah Partisi 'ni seçtikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Yeniden Refah Partisi, Türkiye'nin sorunlarını çözebilecek tek partidir. Biz, Yeniden Refah Partisi ile birlikte Türkiye'yi yeniden refaha kavuşturacağız" dediler.

Yeniden Refah Partisi'ne katılımlar, Türkiye siyasetinde dikkat çeken bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Erbakan'ın, Türkiye'nin sorunlarını çözmek ve ülkeyi yeniden refaha kavuşturmak için çalışacağı ifade ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.