,, ,

Yeni Dünya Partisi Lideri Eman Gündüz: Zamlar ve fiyat artışları bir şekilde durdurulmalıdır

Siyaset 25.07.2023 - 12:03, Güncelleme: 25.07.2023 - 12:03 6455+ kez okundu.
 

Yeni Dünya Partisi Lideri Eman Gündüz: Zamlar ve fiyat artışları bir şekilde durdurulmalıdır

Yeni Dünya Partisi Lideri Eman Gündüz: Zamlar ve fiyat artışları bir şekilde durdurulmalıdır
Yeni Dünya Partisi Lideri Eman Gündüz , Ankara'da düzenlediği basın toplantısında, ekonomik belirsizliğin halkı tedirgin ettiğini söyledi. Eman Gündüz , "Ekonomik sorunlar vatandaş için maddi geçim savaşına döndüğü gibi manevi olarak da halkın ruhsal dünyasına olumsuz etki etmektedir. Ekonomik güvensizlik ve belirsizlik vatandaşa kaygı endişe ve tedirginlik olarak yansımaktadır. İnsanlar özellikle ekonomik belirsizlik sebebiyle kafa karışıklığı yaşamaktalar. Her gün gelen yeni zamlar ve fiyat artışları sebebiyle vatandaş sabahı yarını ertesi günü için plan yapamamakta ve ticari hesap kitap yapamaz halde. Ne yapıp edip bu ekonomik belirsizlik ortadan kaldırılmalıdır. Orman yangınlarında ateşi söndürmek için kullan ateşin ilerlediği yönde ateşin daha ulaşmadığı yerde ateş yakılarak yapılan ateş seti tekniğini kullanılmalı. Dolar daha ne kadar yükselecekse 40 lira olacaksa hadi hemen şimdi bugün 40 lira yapalım akaryakıt 50 lira olacaksa hemen bugün yapalım ki ekonomik belirsizlik ortadan kalksın iki ay sonra gelinecek noktaya bugün ulaşalım insanlar ne olduğunu görüp ona göre yaşam planı yapsınlar. En kötü sonuç bile belirsizlikten sonuçsuzluktan iyidir." dedi. Eman Gündüz , hükümetin ekonomik belirsizlikten kurtulmak için adım atması gerektiğini belirterek, "Hükümet, ekonomik belirsizliği ortadan kaldırmak için bir plan hazırlamalıdır. Bu plan, enflasyonla mücadeleyi, işsizliği azaltmayı ve halkın gelirini artırmayı hedeflemelidir. Hükümet, bu planı hayata geçirerek halkın güvenini kazanmalıdır." diye konuştu.
Yeni Dünya Partisi Lideri Eman Gündüz: Zamlar ve fiyat artışları bir şekilde durdurulmalıdır

Yeni Dünya Partisi Lideri Eman Gündüz , Ankara'da düzenlediği basın toplantısında, ekonomik belirsizliğin halkı tedirgin ettiğini söyledi. Eman Gündüz , " Ekonomik sorunlar vatandaş için maddi geçim savaşına döndüğü gibi manevi olarak da halkın ruhsal dünyasına olumsuz etki etmektedir. Ekonomik güvensizlik ve belirsizlik vatandaşa kaygı endişe ve tedirginlik olarak yansımaktadır.

İnsanlar özellikle ekonomik belirsizlik sebebiyle kafa karışıklığı yaşamaktalar. Her gün gelen yeni zamlar ve fiyat artışları sebebiyle vatandaş sabahı yarını ertesi günü için plan yapamamakta ve ticari hesap kitap yapamaz halde. Ne yapıp edip bu ekonomik belirsizlik ortadan kaldırılmalıdır. Orman yangınlarında ateşi söndürmek için kullan ateşin ilerlediği yönde ateşin daha ulaşmadığı yerde ateş yakılarak yapılan ateş seti tekniğini kullanılmalı. Dolar daha ne kadar yükselecekse 40 lira olacaksa hadi hemen şimdi bugün 40 lira yapalım akaryakıt 50 lira olacaksa hemen bugün yapalım ki ekonomik belirsizlik ortadan kalksın iki ay sonra gelinecek noktaya bugün ulaşalım insanlar ne olduğunu görüp ona göre yaşam planı yapsınlar. En kötü sonuç bile belirsizlikten sonuçsuzluktan iyidir." dedi.

Eman Gündüz , hükümetin ekonomik belirsizlikten kurtulmak için adım atması gerektiğini belirterek, "Hükümet, ekonomik belirsizliği ortadan kaldırmak için bir plan hazırlamalıdır. Bu plan, enflasyonla mücadeleyi, işsizliği azaltmayı ve halkın gelirini artırmayı hedeflemelidir. Hükümet, bu planı hayata geçirerek halkın güvenini kazanmalıdır." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.