,, ,

Yen Yapı İnşaat Sahibi Galipcan Ekşioğlu, Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı

Gündem 24.07.2023 - 14:08, Güncelleme: 24.07.2023 - 14:08 3377+ kez okundu.
 

Yen Yapı İnşaat Sahibi Galipcan Ekşioğlu, Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı

Yen Yapı İnşaat Sahibi Galipcan Ekşioğlu, Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı
Yen Yapı İnşaat Sahibi Galipcan Ekşioğlu , "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında şu ifadelere yer verdi: "Toplumsal değerlerimize saygılı, etik ahlaki değerleri bizlere tarafsız bir şekilde anlatan ve objektif yayıncılık ilkesine tümüyle bağlı kalan tüm emekçi gazete ve basın çalışanlarımızın bayramı kutlu olsun." Bu mesajla birlikte Galipcan Ekşioğlu , gazetecilere ve basın çalışanlarına duyduğu saygı ve değeri ifade ederek, tarafsız ve etik değerlere bağlı yayıncılık yapanların bayramını kutladı. Bu tür kutlamalar, gazetecilerin ve basın çalışanlarının önemli görevleri nedeniyle toplum tarafından takdir edilmesini ve desteklenmesini vurgulamak amacıyla gerçekleşmektedir. "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" Türkiye'de, basın özgürlüğünün önemini hatırlatmak ve gazetecilere olan desteği pekiştirmek için kutlanan bir özel gündür.
Yen Yapı İnşaat Sahibi Galipcan Ekşioğlu, Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı

Yen Yapı İnşaat Sahibi Galipcan Ekşioğlu , " 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Toplumsal değerlerimize saygılı, etik ahlaki değerleri bizlere tarafsız bir şekilde anlatan ve objektif yayıncılık ilkesine tümüyle bağlı kalan tüm emekçi gazete ve basın çalışanlarımızın bayramı kutlu olsun."

Bu mesajla birlikte Galipcan Ekşioğlu , gazetecilere ve basın çalışanlarına duyduğu saygı ve değeri ifade ederek, tarafsız ve etik değerlere bağlı yayıncılık yapanların bayramını kutladı. Bu tür kutlamalar, gazetecilerin ve basın çalışanlarının önemli görevleri nedeniyle toplum tarafından takdir edilmesini ve desteklenmesini vurgulamak amacıyla gerçekleşmektedir. " 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" Türkiye'de, basın özgürlüğünün önemini hatırlatmak ve gazetecilere olan desteği pekiştirmek için kutlanan bir özel gündür.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.