,, ,

Yedi İlde Yedi Suç Örgütü Çökertildi: KAFES-39 Operasyonları

Gündem 13.02.2024 - 09:16, Güncelleme: 13.02.2024 - 09:16 2863+ kez okundu.
 

Yedi İlde Yedi Suç Örgütü Çökertildi: KAFES-39 Operasyonları

KAFES-39 operasyonlarıyla Türkiye’nin yedi ilinde yedi organize suç örgütü çökertildi. 117 şüpheli yakalandı, operasyonlar devam ediyor
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , sosyal medya hesabından “KAFES-39” operasyonları hakkında bir güncelleme paylaştı. Bu operasyonlar, Türkiye’nin yedi farklı ilinde eş zamanlı olarak düzenlendi ve toplamda yedi organize suç örgütünü çökertti. Bu örgütlerin liderleri arasında İstanbul ’da Budaklar , Antalya ’da Soner Tayyar , Kocaeli ’de Uğur Özgen , Samsun ’da Sadi Yıldırım , Bilecik ’te Melik Korkut , Kars ’ta Mürsel Özağdaş ve Konya ’da Bülent Şimşek bulunuyor. Operasyonlar sırasında, suç örgütü üyesi olduğu belirlenen 117 şüpheli yakalandı. Operasyonlar halen devam ediyor. Bakan Yerlikaya, organize suç örgütlerine karşı operasyonların gece gündüz demeden devam edeceğini belirtti. Bu operasyonlar, Cumhuriyet Başsavcılıkları ve Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinasyonunda yürütülüyor. Operasyonlar sonucunda, çeşitli suçlar işledikleri tespit edilen suç örgütleri çökertildi. Bu suçlar arasında örgüt kurarak suç işlemek, nitelikli yağma, uyuşturucu madde imal ve ticareti, kasten yaralama, ölümle tehdit, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, tefecilik, çek ve senet tahsilatı, şantaj, fuhuşa teşvik ve silah ve mühimmat kaçakçılığı bulunuyor. Operasyonlar sonucunda 30 adet ruhsatsız tabanca, 20 adet tüfek ve çok sayıda senet ve para ele geçirildi. Bakan Yerlikaya, operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıklarını ve operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik etti ve halkın huzurunu bozan suç örgütlerine karşı her an tetikte olduklarını belirtti.
KAFES-39 operasyonlarıyla Türkiye’nin yedi ilinde yedi organize suç örgütü çökertildi. 117 şüpheli yakalandı, operasyonlar devam ediyor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , sosyal medya hesabından “KAFES-39” operasyonları hakkında bir güncelleme paylaştı. Bu operasyonlar, Türkiye’nin yedi farklı ilinde eş zamanlı olarak düzenlendi ve toplamda yedi organize suç örgütünü çökertti. Bu örgütlerin liderleri arasında İstanbul ’da Budaklar , Antalya ’da Soner Tayyar , Kocaeli ’de Uğur Özgen , Samsun ’da Sadi Yıldırım , Bilecik ’te Melik Korkut , Kars ’ta Mürsel Özağdaş ve Konya ’da Bülent Şimşek bulunuyor.

Operasyonlar sırasında, suç örgütü üyesi olduğu belirlenen 117 şüpheli yakalandı. Operasyonlar halen devam ediyor.

Bakan Yerlikaya, organize suç örgütlerine karşı operasyonların gece gündüz demeden devam edeceğini belirtti. Bu operasyonlar, Cumhuriyet Başsavcılıkları ve Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinasyonunda yürütülüyor.

Operasyonlar sonucunda, çeşitli suçlar işledikleri tespit edilen suç örgütleri çökertildi. Bu suçlar arasında örgüt kurarak suç işlemek, nitelikli yağma, uyuşturucu madde imal ve ticareti, kasten yaralama, ölümle tehdit, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, tefecilik, çek ve senet tahsilatı, şantaj, fuhuşa teşvik ve silah ve mühimmat kaçakçılığı bulunuyor.

Operasyonlar sonucunda 30 adet ruhsatsız tabanca, 20 adet tüfek ve çok sayıda senet ve para ele geçirildi.

Bakan Yerlikaya, operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıklarını ve operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik etti ve halkın huzurunu bozan suç örgütlerine karşı her an tetikte olduklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.