,, ,

Yalı Çapkını'nda Ayrılık! Binnur Kaya Diziden Ayrıldı

Tv-Dünyası 23.03.2024 - 11:08, Güncelleme: 23.03.2024 - 11:08 4452+ kez okundu.
 

Yalı Çapkını'nda Ayrılık! Binnur Kaya Diziden Ayrıldı

Yalı Çapkını’nda Binnur Kaya’nın canlandırdığı Nükhet karakteri duygusal bir veda ile diziye son verdi. Yeni bölümler her Cuma Star TV’de
Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını 'nda bu akşam duygusal bir veda yaşandı. 63. bölümde, Binnur Kaya 'nın canlandırdığı Nükhet karakteri diziye veda etti. Afra Saraçoğlu , Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor 'un başrollerini paylaştığı, OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını , her Cuma yeni bölümleriyle izleyicileriyle buluşmaya devam edecek. Binnur Kaya 'nın vedası: Binnur Kaya, dizide Halis Ağa'nın yurt dışında yaşayan kızı Nükhet karakterini canlandırıyordu. Kaya, 2. sezonun başında diziye dahil olmuştu. Duygusal bir veda: Binnur Kaya'nın vedası, dizide duygusal anlara sahne oldu. Nükhet karakterinin vedası izleyicileri de üzdü. Yalı Çapkını yeni bölümleriyle devam edecek: Yalı Çapkını , Binnur Kaya 'nın vedasına rağmen yeni bölümleriyle izleyicileriyle buluşmaya devam edecek. Dizinin yeni bölümünde Nükhet'in yokluğu nasıl etkilenecek merak konusu. Sosyal medya tepkileri: Binnur Kaya 'nın vedası sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. İzleyiciler, Kaya'nın vedasına üzüntülerini dile getiren mesajlar paylaştı. Yalı Çapkını'nın yeni bölümü: Yalı Çapkını 'nın yeni bölümü 24 Mart Cuma günü saat 20.00'da Star TV'de yayınlanacak.
Yalı Çapkını’nda Binnur Kaya’nın canlandırdığı Nükhet karakteri duygusal bir veda ile diziye son verdi. Yeni bölümler her Cuma Star TV’de

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını 'nda bu akşam duygusal bir veda yaşandı. 63. bölümde, Binnur Kaya 'nın canlandırdığı Nükhet karakteri diziye veda etti.

Afra Saraçoğlu , Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor 'un başrollerini paylaştığı, OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını , her Cuma yeni bölümleriyle izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

Binnur Kaya 'nın vedası:

Binnur Kaya, dizide Halis Ağa'nın yurt dışında yaşayan kızı Nükhet karakterini canlandırıyordu. Kaya, 2. sezonun başında diziye dahil olmuştu.

Duygusal bir veda:

Binnur Kaya'nın vedası, dizide duygusal anlara sahne oldu. Nükhet karakterinin vedası izleyicileri de üzdü.

Yalı Çapkını yeni bölümleriyle devam edecek:

Yalı Çapkını , Binnur Kaya 'nın vedasına rağmen yeni bölümleriyle izleyicileriyle buluşmaya devam edecek. Dizinin yeni bölümünde Nükhet'in yokluğu nasıl etkilenecek merak konusu.

Sosyal medya tepkileri:

Binnur Kaya 'nın vedası sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. İzleyiciler, Kaya'nın vedasına üzüntülerini dile getiren mesajlar paylaştı.

Yalı Çapkını'nın yeni bölümü:

Yalı Çapkını 'nın yeni bölümü 24 Mart Cuma günü saat 20.00'da Star TV'de yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.