,, ,

Yağmur Tanrısevsin başlamadan ayrıldı

Magazin 07.04.2023 - 14:16, Güncelleme: 07.04.2023 - 14:16 17228+ kez okundu.
 

Yağmur Tanrısevsin başlamadan ayrıldı

Yağmur Tanrısevsin başlamadan ayrıldı
Yağmur Tanrısevsin Kalp Yarası ”nın ardından O3 Medya ’nın Latin ülkeleri için çekeceği “Saklı Kalsın” dizisiyle el sıkışmıştı.  Volkan Kocatürk ’ün yönetmen koltuğunda oturacağı, Ayşe Üner Kutlu ’nun ise yazdığı polisiye, macera türündeki dizinin kadrosunda flaş bir gelişme oldu. Yağmur Tanrısevsin , Şükrü Özyıldız ve Esra Bilgiç ’in başrolünü oynayacağı diziye başlamadan ekipten ayrıldı. Dizinin önümüzdeki hafta başlaması planlanan çekimleri ertelendi.
Yağmur Tanrısevsin başlamadan ayrıldı

Yağmur Tanrısevsin Kalp Yarası ”nın ardından O3 Medya ’nın Latin ülkeleri için çekeceği “Saklı Kalsın” dizisiyle el sıkışmıştı.  Volkan Kocatürk ’ün yönetmen koltuğunda oturacağı, Ayşe Üner Kutlu ’nun ise yazdığı polisiye, macera türündeki dizinin kadrosunda flaş bir gelişme oldu.

Yağmur Tanrısevsin , Şükrü Özyıldız ve Esra Bilgiç ’in başrolünü oynayacağı diziye başlamadan ekipten ayrıldı. Dizinin önümüzdeki hafta başlaması planlanan çekimleri ertelendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.