,, ,

Work And Travel Nedir? Nasıl Yapılır?

Seyahat 01.08.2023 - 17:52, Güncelleme: 01.08.2023 - 17:54 21403+ kez okundu.
 

Work And Travel Nedir? Nasıl Yapılır?

Work And Travel Nedir? Nasıl Yapılır?
Work and Travel , Amerika Birleşik Devletleri 'nde belirli bir süreliğine çalışma ve seyahat etme imkanı sunan bir programdır. Program, Amerika Birleşik Devletleri 'nde bulunan üniversitelerin öğrencilerine açıktır. Work and Travel programına katılmak için, aşağıdaki şartları yerine getirmek gerekir: Üniversite öğrencisi olmak İngilizce dil bilgisine sahip olmak Turizm vizesi almak Work and Travel programına kayıt yaptırmak Work and Travel programına kayıt yaptırmak için, bir Work and Travel acentesi ile iletişime geçmek gerekir. Acente, programa katılmak için gerekli olan belgeleri ve bilgileri sağlar. Work and Travel programına katılan öğrenciler, Amerika Birleşik Devletleri 'nde 3 ay ile 1 yıl arasında çalışabilirler. Öğrenciler, çalışma süreleri boyunca, konaklama, yemek ve sağlık sigortası gibi giderleri karşılamak için haftada yaklaşık 1000 dolar kazanabilirler. Work and Travel programına katılan öğrenciler, Amerika Birleşik Devletleri'nde farklı iş deneyimleri yaşayabilirler. Öğrenciler , restoranlarda, otellerde, fabrikalarda, çiftliklerde ve diğer iş yerlerinde çalışabilirler. Work and Travel programı, öğrencilere Amerika Birleşik Devletleri'ni tanıma ve yeni insanlarla tanışma fırsatı sunar. Program, öğrencilerin İngilizce dil becerilerini geliştirmelerine ve iş deneyimi kazanmalarına yardımcı olur.
Work And Travel Nedir? Nasıl Yapılır?

Work and Travel , Amerika Birleşik Devletleri 'nde belirli bir süreliğine çalışma ve seyahat etme imkanı sunan bir programdır. Program, Amerika Birleşik Devletleri 'nde bulunan üniversitelerin öğrencilerine açıktır.

Work and Travel programına katılmak için, aşağıdaki şartları yerine getirmek gerekir:

Work and Travel programına kayıt yaptırmak için, bir Work and Travel acentesi ile iletişime geçmek gerekir. Acente, programa katılmak için gerekli olan belgeleri ve bilgileri sağlar.

Work and Travel programına katılan öğrenciler, Amerika Birleşik Devletleri 'nde 3 ay ile 1 yıl arasında çalışabilirler. Öğrenciler, çalışma süreleri boyunca, konaklama, yemek ve sağlık sigortası gibi giderleri karşılamak için haftada yaklaşık 1000 dolar kazanabilirler.

Work and Travel programına katılan öğrenciler, Amerika Birleşik Devletleri'nde farklı iş deneyimleri yaşayabilirler. Öğrenciler , restoranlarda, otellerde, fabrikalarda, çiftliklerde ve diğer iş yerlerinde çalışabilirler.

Work and Travel programı, öğrencilere Amerika Birleşik Devletleri'ni tanıma ve yeni insanlarla tanışma fırsatı sunar. Program, öğrencilerin İngilizce dil becerilerini geliştirmelerine ve iş deneyimi kazanmalarına yardımcı olur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.