,, ,

Windows 11 sistem gereksinimleri 2023: Windows 11 hangi bilgisayarlara yüklenir?

Bilim-Teknoloji 29.07.2023 - 16:36, Güncelleme: 29.07.2023 - 16:40 7770+ kez okundu.
 

Windows 11 sistem gereksinimleri 2023: Windows 11 hangi bilgisayarlara yüklenir?

Windows 11 sistem gereksinimleri 2023: Windows 11 hangi bilgisayarlara yüklenir?
Windows 11, Microsoft tarafından 5 Ekim 2021'de piyasaya sürülen bir işletim sistemidir. Windows 10'un halefi olan Windows 11 , daha modern bir tasarım, yeni özellikler ve daha iyi performans sunar. Windows 11'i yüklemek için bilgisayarınızın bazı minimum sistem gereksinimleri ni karşılaması gerekir. Bu gereksinimler şunlardır: İşlemci: 1 GHz veya daha hızlı bir işlemci Bellek: 4 GB RAM Depolama: 64 GB kullanılabilir alan Ekran: 9 inç veya daha büyük, HD (720p) çözünürlüklü bir ekran Grafik kartı: DirectX 12 uyumlu bir grafik kartı TPM 2.0 desteği Windows 11 'i yükleyebilmeniz için bilgisayarınızın bu gereksinimleri karşıladığından emin olmanız gerekir. Bilgisayarınızın bu gereksinimleri karşıladığını kontrol etmek için Microsoft'un PC Health Check uygulamasını kullanabilirsiniz. Windows 11 , Windows 10'dan daha fazla özellik sunar. Bu özelliklerden bazıları şunlardır: Yenilenen tasarım: Windows 11, daha modern ve kullanıcı dostu bir tasarıma sahiptir. Yeni özellikler: Windows 11, yeni özellikler sunar, bunlar arasında Snap Layouts, Snap Groups ve Widgets bulunur. Daha iyi performans: Windows 11, Windows 10'dan daha iyi performans sunar. Windows 11' i yüklemek için bilgisayarınızın bu gereksinimleri karşıladığından emin olmanız gerekir. Bilgisayarınızın bu gereksinimleri karşıladığını kontrol etmek için Microsoft'un PC Health Check uygulamasını kullanabilirsiniz.
Windows 11 sistem gereksinimleri 2023: Windows 11 hangi bilgisayarlara yüklenir?

Windows 11, Microsoft tarafından 5 Ekim 2021'de piyasaya sürülen bir işletim sistemidir. Windows 10'un halefi olan Windows 11 , daha modern bir tasarım, yeni özellikler ve daha iyi performans sunar.

Windows 11'i yüklemek için bilgisayarınızın bazı minimum sistem gereksinimleri ni karşılaması gerekir. Bu gereksinimler şunlardır:

  • İşlemci: 1 GHz veya daha hızlı bir işlemci
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Depolama: 64 GB kullanılabilir alan
  • Ekran: 9 inç veya daha büyük, HD (720p) çözünürlüklü bir ekran
  • Grafik kartı: DirectX 12 uyumlu bir grafik kartı
  • TPM 2.0 desteği

Windows 11 'i yükleyebilmeniz için bilgisayarınızın bu gereksinimleri karşıladığından emin olmanız gerekir. Bilgisayarınızın bu gereksinimleri karşıladığını kontrol etmek için Microsoft'un PC Health Check uygulamasını kullanabilirsiniz.

Windows 11 , Windows 10'dan daha fazla özellik sunar. Bu özelliklerden bazıları şunlardır:

  • Yenilenen tasarım: Windows 11, daha modern ve kullanıcı dostu bir tasarıma sahiptir.
  • Yeni özellikler: Windows 11, yeni özellikler sunar, bunlar arasında Snap Layouts, Snap Groups ve Widgets bulunur.
  • Daha iyi performans: Windows 11, Windows 10'dan daha iyi performans sunar.

Windows 11' i yüklemek için bilgisayarınızın bu gereksinimleri karşıladığından emin olmanız gerekir. Bilgisayarınızın bu gereksinimleri karşıladığını kontrol etmek için Microsoft'un PC Health Check uygulamasını kullanabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.