,, ,

Windows 10 sistem gereksinimleri : Windows 10 hangi bilgisayarlara yüklenir?

Bilim-Teknoloji 29.07.2023 - 16:38, Güncelleme: 29.07.2023 - 16:40 7765+ kez okundu.
 

Windows 10 sistem gereksinimleri : Windows 10 hangi bilgisayarlara yüklenir?

Windows 10 sistem gereksinimleri : Windows 10 hangi bilgisayarlara yüklenir?
Windows 10 , Microsoft tarafından 29 Temmuz 2015'te piyasaya sürülen bir işletim sistemidir. Windows 8.1'in halefi olan Windows 10, daha modern bir tasarım, yeni özellikler ve daha iyi performans sunar. Windows 10'u yüklemek için bilgisayarınızın bazı minimum sistem gereksinimleri ni karşılaması gerekir. Bu gereksinimler şunlardır: İşlemci: 1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı bir işlemci veya eşdeğer ARM işlemci Bellek: 1 gigabayt (GB) RAM (32 bit) veya 2 GB RAM (64 bit) Depolama alanı: 32 GB kullanılabilir depolama alanı (32 bit) veya 64 GB kullanılabilir depolama alanı (64 bit) Grafik kartı: DirectX 9 veya daha yeni sürümünü destekleyen bir grafik kartı Ekran çözünürlüğü: 800 x 600 Windows 10 'u yükleyebilmeniz için bilgisayarınızın bu gereksinimleri karşıladığından emin olmanız gerekir. Bilgisayarınızın bu gereksinimleri karşıladığını kontrol etmek için Microsoft'un PC Health Check uygulamasını kullanabilirsiniz. Windows 10 , Windows 8.1'den daha fazla özellik sunar. Bu özelliklerden bazıları şunlardır: Yenilenen tasarım: Windows 10, daha modern ve kullanıcı dostu bir tasarıma sahiptir. Yeni özellikler: Windows 10, yeni özellikler sunar, bunlar arasında Cortana, Edge web tarayıcısı, Başlangıç menüsü ve çoklu görevleme bulunur. Daha iyi performans: Windows 10, Windows 8.1'den daha iyi performans sunar. Windows 10 'u yüklemek için bilgisayarınızın bu gereksinimleri karşıladığından emin olmanız gerekir. Bilgisayarınızın bu gereksinimleri karşıladığını kontrol etmek için Microsoft'un PC Health Check uygulamasını kullanabilirsiniz.
Windows 10 sistem gereksinimleri : Windows 10 hangi bilgisayarlara yüklenir?

Windows 10 , Microsoft tarafından 29 Temmuz 2015'te piyasaya sürülen bir işletim sistemidir. Windows 8.1'in halefi olan Windows 10, daha modern bir tasarım, yeni özellikler ve daha iyi performans sunar.

Windows 10'u yüklemek için bilgisayarınızın bazı minimum sistem gereksinimleri ni karşılaması gerekir. Bu gereksinimler şunlardır:

  • İşlemci: 1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı bir işlemci veya eşdeğer ARM işlemci
  • Bellek: 1 gigabayt (GB) RAM (32 bit) veya 2 GB RAM (64 bit)
  • Depolama alanı: 32 GB kullanılabilir depolama alanı (32 bit) veya 64 GB kullanılabilir depolama alanı (64 bit)
  • Grafik kartı: DirectX 9 veya daha yeni sürümünü destekleyen bir grafik kartı
  • Ekran çözünürlüğü: 800 x 600

Windows 10 'u yükleyebilmeniz için bilgisayarınızın bu gereksinimleri karşıladığından emin olmanız gerekir. Bilgisayarınızın bu gereksinimleri karşıladığını kontrol etmek için Microsoft'un PC Health Check uygulamasını kullanabilirsiniz.

Windows 10 , Windows 8.1'den daha fazla özellik sunar. Bu özelliklerden bazıları şunlardır:

  • Yenilenen tasarım: Windows 10, daha modern ve kullanıcı dostu bir tasarıma sahiptir.
  • Yeni özellikler: Windows 10, yeni özellikler sunar, bunlar arasında Cortana, Edge web tarayıcısı, Başlangıç menüsü ve çoklu görevleme bulunur.
  • Daha iyi performans: Windows 10, Windows 8.1'den daha iyi performans sunar.

Windows 10 'u yüklemek için bilgisayarınızın bu gereksinimleri karşıladığından emin olmanız gerekir. Bilgisayarınızın bu gereksinimleri karşıladığını kontrol etmek için Microsoft'un PC Health Check uygulamasını kullanabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.