,, ,

Vural Çelik, İkinci Kez İnfluenza Oldu ve Hastaneye Kaldırıldı: Lütfen Maske Takın

Magazin 17.01.2024 - 17:14, Güncelleme: 17.01.2024 - 17:14 20512+ kez okundu.
 

Vural Çelik, İkinci Kez İnfluenza Oldu ve Hastaneye Kaldırıldı: Lütfen Maske Takın

Vural Çelik, ikinci kez influenza oldu ve hastaneye kaldırıldı. Çelik, ‘Lütfen maske takın’ çağrısı yaptı.
Başarılı oyuncu Vural Çelik , bir ay içinde ikinci kez influenza oldu ve hastaneye kaldırıldı. Çelik, Avrupa Yakası, Seksenler ve Yahşi Cazibe gibi popüler dizilerdeki performansıyla tanınmaktadır. Son günlerde koronavirüs ve influenza vakalarının hızla arttığı bir dönemde, Çelik’in influenza teşhisi konuldu ve hastaneye kaldırıldı. Hastanede yatarken, bitkin bir halde bir video çekti ve “Hastanın seyir defteri. 15 gün önce influenza olmuştum, aradan 15 gün geçtikten sonra tekrar hastanedeyim. Tekrar influenza… Lütfen maske takın” ifadelerini kullandı.
Vural Çelik, ikinci kez influenza oldu ve hastaneye kaldırıldı. Çelik, ‘Lütfen maske takın’ çağrısı yaptı.

Başarılı oyuncu Vural Çelik , bir ay içinde ikinci kez influenza oldu ve hastaneye kaldırıldı. Çelik, Avrupa Yakası, Seksenler ve Yahşi Cazibe gibi popüler dizilerdeki performansıyla tanınmaktadır.

Son günlerde koronavirüs ve influenza vakalarının hızla arttığı bir dönemde, Çelik’in influenza teşhisi konuldu ve hastaneye kaldırıldı. Hastanede yatarken, bitkin bir halde bir video çekti ve “Hastanın seyir defteri. 15 gün önce influenza olmuştum, aradan 15 gün geçtikten sonra tekrar hastanedeyim. Tekrar influenza… Lütfen maske takın” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.