,, ,

Utku Ateş 'Hayat Bugün' Kadrosunda katıldı

Tv-Dünyası 30.09.2022 - 10:59, Güncelleme: 30.09.2022 - 11:01 6822+ kez okundu.
 

Utku Ateş 'Hayat Bugün' Kadrosunda katıldı

Utku Ateş 'Hayat Bugün' Kadrosunda!
Yönetmen koltuğuna Çiğdem Bozali ' nin oturduğu, kadrosunda; Ulaş Tuna Astepe Hazar Ergüçlü Tansel Öngel Hande Doğandemir Mert Denizmen ve Şerif Erol 'un yer aldığı dizinin kadrosuna yakışıklı oyuncu Utku Ateş dahil oldu. Kuzgun, Gönül Dağı ve Cam Tavanlar gibi yapımlarda yer alan Ateş, senaryosunu Ayça Üzüm ile Cansu Çoban'ın uyarladığı dizide acil hemşiresi Mert Biçer karakterine hayat verecek. Hayat Bugün yakında Show TV ekranlarına gelecek  
Utku Ateş 'Hayat Bugün' Kadrosunda!
Yönetmen koltuğuna Çiğdem Bozali ' nin oturduğu, kadrosunda; Ulaş Tuna Astepe Hazar Ergüçlü Tansel Öngel Hande Doğandemir Mert Denizmen ve Şerif Erol 'un yer aldığı dizinin kadrosuna yakışıklı oyuncu Utku Ateş dahil oldu.
Kuzgun, Gönül Dağı ve Cam Tavanlar gibi yapımlarda yer alan Ateş, senaryosunu Ayça Üzüm ile Cansu Çoban'ın uyarladığı dizide acil hemşiresi Mert Biçer karakterine hayat verecek.
Hayat Bugün yakında Show TV ekranlarına gelecek
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.