,, ,

Ünlülerin 2023 Reklam Ücretleri Belli Oldu

Magazin 19.01.2023 - 16:54, Güncelleme: 19.01.2023 - 16:54 17202+ kez okundu.
 

Ünlülerin 2023 Reklam Ücretleri Belli Oldu

Ünlülerin 2023 Reklam Ücretleri Belli Oldu
Kariyerlerinin yanı sıra reklam filmlerinde de oynayarak gündemden düşmeyen ünlü isimler, 2023'e girilmesiyle ücretlerine de zam yaptı. TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti birlikte reklam filminde oynamak için 18 milyon TL istiyor. Şarkıcılığın yanı sıra reklam filmlerine de yeşil ışık yakan Ebru Gündeş , Fahriye Evcen ve Burak Özçivit 'e rakip olarak 18 milyon TL talep ediyor. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hadise konser başına 500 bin TL kazanırken reklam filmleri içinse 10 milyon TL talep ediyor. Aynı anda birçok markanın yüzü olan Hande Erçel ise proje başına 8 milyon TL istiyor. Yalı Çapkını dizisindeki rolleriyle son günlerin en popüler isimlerinin başında gelen Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ise reklam kaşesini 4 milyon TL olarak belirledi. Reklam kampanyalarının aranılan isimlerinin başında gelen Kıvanç Tatlıtuğ ise 2023 yılında proje başına 10 milyon TL talep ediyor. Yalı Çapkını dizisindeki rolleriyle son günlerin en popüler isimlerinin başında gelen Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ise reklam kaşesini 4 milyon TL olarak belirledi.
Ünlülerin 2023 Reklam Ücretleri Belli Oldu

Kariyerlerinin yanı sıra reklam filmlerinde de oynayarak gündemden düşmeyen ünlü isimler, 2023'e girilmesiyle ücretlerine de zam yaptı. TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti birlikte reklam filminde oynamak için 18 milyon TL istiyor.


Şarkıcılığın yanı sıra reklam filmlerine de yeşil ışık yakan Ebru Gündeş , Fahriye Evcen ve Burak Özçivit 'e rakip olarak 18 milyon TL talep ediyor.


Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hadise konser başına 500 bin TL kazanırken reklam filmleri içinse 10 milyon TL talep ediyor.


Aynı anda birçok markanın yüzü olan Hande Erçel ise proje başına 8 milyon TL istiyor.

Yalı Çapkını dizisindeki rolleriyle son günlerin en popüler isimlerinin başında gelen Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ise reklam kaşesini 4 milyon TL olarak belirledi.


Reklam kampanyalarının aranılan isimlerinin başında gelen Kıvanç Tatlıtuğ ise 2023 yılında proje başına 10 milyon TL talep ediyor.


Yalı Çapkını dizisindeki rolleriyle son günlerin en popüler isimlerinin başında gelen Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ise reklam kaşesini 4 milyon TL olarak belirledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.