,, ,

Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, Bodrum Aias Restaurant'ı beğendi

Magazin 31.07.2023 - 15:47, Güncelleme: 31.07.2023 - 15:47 11527+ kez okundu.
 

Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, Bodrum Aias Restaurant'ı beğendi

Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, Bodrum Aias Restaurant'ı beğendi
MasterChef çekimlerinden fırsat bularak Bodrum 'a tatile gelen ünlü şef Mehmet Yalçınkaya , bu yıl açılan Aias Restaurant 'ını ziyaret ederek yemeklerin ve mezelerin tadına baktı. Mekanın ortaklarından Samet Tecer ve işletmecisi Kemal Üşenmez'e beğenilerini ileten Mehmet Yalçınkaya , öte yandan misafirperverliklerinden dolayı da teşekkür etti. Yalçınkaya, yaptığı açıklamada, "Aias Restaurant, Bodrum'da yeni açılan ve kısa sürede çok sevilen bir mekan. Yemeklerin ve mezelerin kalitesi çok iyi. Özellikle deniz ürünleri çok lezzetli. Samet Tecer ve Kemal Üşenmez 'e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bodrum'da tatil yapan herkese Aias Restaurant'ı tavsiye ediyorum." dedi. Aias Restaurant, Bodrum'un Yalıkavak ilçesinde yer alıyor. Mekan, Akdeniz ve Ege mutfağından lezzetler sunuyor. Restoranın menüsünde deniz ürünleri, et, tavuk ve vegan seçenekler bulunuyor. Aias Restaurant, haftanın her günü 12.00-23.00 saatleri arasında açık.
Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, Bodrum Aias Restaurant'ı beğendi

MasterChef çekimlerinden fırsat bularak Bodrum 'a tatile gelen ünlü şef Mehmet Yalçınkaya , bu yıl açılan Aias Restaurant 'ını ziyaret ederek yemeklerin ve mezelerin tadına baktı.

Mekanın ortaklarından Samet Tecer ve işletmecisi Kemal Üşenmez'e beğenilerini ileten Mehmet Yalçınkaya , öte yandan misafirperverliklerinden dolayı da teşekkür etti.

Yalçınkaya, yaptığı açıklamada, "Aias Restaurant, Bodrum'da yeni açılan ve kısa sürede çok sevilen bir mekan. Yemeklerin ve mezelerin kalitesi çok iyi. Özellikle deniz ürünleri çok lezzetli. Samet Tecer ve Kemal Üşenmez 'e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bodrum'da tatil yapan herkese Aias Restaurant'ı tavsiye ediyorum." dedi.

Aias Restaurant, Bodrum'un Yalıkavak ilçesinde yer alıyor. Mekan, Akdeniz ve Ege mutfağından lezzetler sunuyor. Restoranın menüsünde deniz ürünleri, et, tavuk ve vegan seçenekler bulunuyor. Aias Restaurant, haftanın her günü 12.00-23.00 saatleri arasında açık.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.