,, ,

Ünlü Sanatçı Nevzat Taşkıran Ankara’da Kitap İmza Günü Düzenledi

Kitap 30.01.2024 - 12:21, Güncelleme: 30.01.2024 - 12:26 8980+ kez okundu.
 

Ünlü Sanatçı Nevzat Taşkıran Ankara’da Kitap İmza Günü Düzenledi

Sanatçı Nevzat Taşkıran, Ankara’da kitap imza günü düzenledi. Etkinlik, dostları ve hayranlarıyla sıcak ilişkisini sergiledi.
Ünlü sanatçı Nevzat Taşkıran Ankara Kızılay’da “Aşk Tanrı'nın Öptüğü Yüreklerde Büyür” kitabı için bir imza günü düzenledi. Etkinliğe çok sayıda sivil toplum kuruluşu başkanı, oyuncu, sanatçı ve gazeteci katıldı. Taşkıran, etkinlikte yaptığı konuşmada, kıymetli dostlarının kendisini yalnız bırakmadığı için mutlu olduğunu ifade etti. Taşkıran, özellikle eşi ve Uğur Gündoğan gibi yakın dostlarına teşekkür etti. Ayrıca, Orhan Çınar gibi emeği büyük olan kişilere de teşekkürlerini iletti. Taşkıran, tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ederek, herkesi bir sonraki etkinlikte buluşmak üzere davet etti. Taşkıran’ın bu etkinliği, sanatçının hayranları ve dostlarıyla olan sıcak ilişkisini bir kez daha gözler önüne serdi.
Sanatçı Nevzat Taşkıran, Ankara’da kitap imza günü düzenledi. Etkinlik, dostları ve hayranlarıyla sıcak ilişkisini sergiledi.

Ünlü sanatçı Nevzat Taşkıran Ankara Kızılay’da “Aşk Tanrı'nın Öptüğü Yüreklerde Büyür” kitabı için bir imza günü düzenledi. Etkinliğe çok sayıda sivil toplum kuruluşu başkanı, oyuncu, sanatçı ve gazeteci katıldı. Taşkıran, etkinlikte yaptığı konuşmada, kıymetli dostlarının kendisini yalnız bırakmadığı için mutlu olduğunu ifade etti.

Taşkıran, özellikle eşi ve Uğur Gündoğan gibi yakın dostlarına teşekkür etti. Ayrıca, Orhan Çınar gibi emeği büyük olan kişilere de teşekkürlerini iletti. Taşkıran, tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ederek, herkesi bir sonraki etkinlikte buluşmak üzere davet etti. Taşkıran’ın bu etkinliği, sanatçının hayranları ve dostlarıyla olan sıcak ilişkisini bir kez daha gözler önüne serdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.