,, ,

Ünlü Psikolog Esra Ezmeci'den YouTube'ta "Yüzleşme "Programı

Tv-Dünyası 12.04.2023 - 14:19, Güncelleme: 12.04.2023 - 14:23 10779+ kez okundu.
 

Ünlü Psikolog Esra Ezmeci'den YouTube'ta "Yüzleşme "Programı

Ünlü Psikolog Esra Ezmeci'den YouTube'ta "Yüzleşme "Programı
Ünlü psikolog yazar Esra Ezmeci nin papyonfilmtv yutube kanalında yayınlanan Yüzleşme ” adlı programına konuk olan genç kızın anlattıkları herkesin Kanını dondurdu.Bir masaj salonunda çalışırken tanıştığı erkek arkadaşı yüzünden swinger ( eş değiştirme) partilerine katılan genç kız bu yüzden il il dolaştığını söyledi.Emniyetin yaptığı operasyonda göz altına alındıktan sonra serbest kalan genç kız bu partilere katılanların internet üzerinde birebirini bulduklarını ve eş değiştirme partilerine katılan çok fazla insan olduğunu söyledi. Esra Ezmeci den Yardım isteyen genç Kızını aynı zamanda da sevgilimin beni başkalarıyla izlerken mutlu olması beni de mutlu ediyor demesi şaşkınlık yarattı. Kendisine bu şekilde çok müracatın olduğunu söyleyen Esra Ezmeci , programında farklı sorunları olan insanları konuk ala ak çözüm öneriler sunacak Haber : Suat Ünal
Ünlü Psikolog Esra Ezmeci'den YouTube'ta "Yüzleşme "Programı

Ünlü psikolog yazar Esra Ezmeci nin papyonfilmtv yutube kanalında yayınlanan Yüzleşme ” adlı programına konuk olan genç kızın anlattıkları herkesin Kanını dondurdu.Bir masaj salonunda çalışırken tanıştığı erkek arkadaşı yüzünden swinger ( eş değiştirme) partilerine katılan genç kız bu yüzden il il dolaştığını söyledi.Emniyetin yaptığı operasyonda göz altına alındıktan sonra serbest kalan genç kız bu partilere katılanların internet üzerinde birebirini bulduklarını ve eş değiştirme partilerine katılan çok fazla insan olduğunu söyledi. Esra Ezmeci den Yardım isteyen genç Kızını aynı zamanda da sevgilimin beni başkalarıyla izlerken mutlu olması beni de mutlu ediyor demesi şaşkınlık yarattı.


Kendisine bu şekilde çok müracatın olduğunu söyleyen Esra Ezmeci , programında farklı sorunları olan insanları konuk ala ak çözüm öneriler sunacak

Haber : Suat Ünal

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.