,, ,

Ünlü Oyuncu Zafer Algöz’ün Acı Günü: Babası Cevdet Algöz’ü Kaybetti

Magazin 03.04.2024 - 12:20, Güncelleme: 03.04.2024 - 12:20 7811 kez okundu.
 

Ünlü Oyuncu Zafer Algöz’ün Acı Günü: Babası Cevdet Algöz’ü Kaybetti

Ünlü sanatçı Zafer Algöz, babası Cevdet Algöz’ün vefatını duyurdu. Cenaze, 4 Nisan’da Balıkesir’de kaldırılacak
Ünlü sanatçı Zafer Algöz , ailesinin acı kaybını yaşadı. Zafer Algöz ’ün babası Cevdet Algöz , hayatını kaybetti. Bu acı haber, Algöz ailesini ve sevenlerini derinden üzdü. Zafer Algöz , annesinin ardından 24 gün sonra babasını da kaybettiğini Instagram hesabından duyurdu. “Başımız sağ olsun” diyen Algöz, “65 yıllık aşıklar cennette cennetler” ifadesini kullandı. Cevdet Algöz’ün cenazesi, 4 Nisan Perşembe günü öğle namazına müteakip Balıkesir Burhaniye Koca Camii’nden kaldırılacak ve Geriş kabristanında toprağa verilecek. Zafer Algöz , sevenlerine başsağlığı diledi ve “Rabbim mekanını cennet eylesin” temennisinde bulundu.
Ünlü sanatçı Zafer Algöz, babası Cevdet Algöz’ün vefatını duyurdu. Cenaze, 4 Nisan’da Balıkesir’de kaldırılacak

Ünlü sanatçı Zafer Algöz , ailesinin acı kaybını yaşadı. Zafer Algöz ’ün babası Cevdet Algöz , hayatını kaybetti. Bu acı haber, Algöz ailesini ve sevenlerini derinden üzdü.

Zafer Algöz , annesinin ardından 24 gün sonra babasını da kaybettiğini Instagram hesabından duyurdu. “Başımız sağ olsun” diyen Algöz, “65 yıllık aşıklar cennette cennetler” ifadesini kullandı.

Cevdet Algöz’ün cenazesi, 4 Nisan Perşembe günü öğle namazına müteakip Balıkesir Burhaniye Koca Camii’nden kaldırılacak ve Geriş kabristanında toprağa verilecek.

Zafer Algöz , sevenlerine başsağlığı diledi ve “Rabbim mekanını cennet eylesin” temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.