,, ,

Ünlü İş İnsanı Ahmet Muhammet Emrak Yeni Aşkını Sosyal Medya, Dan Duyurdu

Magazin 23.12.2022 - 09:11, Güncelleme: 23.12.2022 - 09:12 10244+ kez okundu.
 

Ünlü İş İnsanı Ahmet Muhammet Emrak Yeni Aşkını Sosyal Medya, Dan Duyurdu

Ünlü İş İnsanı Ahmet Muhammet Emrak Yeni Aşkını Sosyal Medya, Dan Duyurdu
Ünlü girişimci ve iş adamı Ahmet Muhammet Emrak yeni aşkını sosyal medyasında duyurdu. Paylaştığı fotoğraf da  piyasaya çıkacak olan firar dizisi oyuncusu Zeynep Işıklı ' nın olduğu anlaşılıyor. Çiftin geçtiğimiz hafta bir restaurantdan çıkarken çekindiği fotoğrafı paylaşması Ahmet beyin fan larını şaşırttığı anlaşıldı uzun süredir hayatına bir kadın almayan girişimci sonunda aradığını buldu gibi görünüyor. Ünlü girişimci aldığı yatırım ile geçtiğimiz günlerde Artlife Ajansın 2. Şubesini açarak gündeme gelmişti. Yaptığı açıklamaları dikkat çeken Ahmet Muhammet Emrak  gelecekte bir uygulama yaparak uluslar arası bir platform olacak herkez şaşıracak oyunculuk hayali olan herkes hayalini gerceklesecek dedi. Haber: Görkem EMGEN
Ünlü İş İnsanı Ahmet Muhammet Emrak Yeni Aşkını Sosyal Medya, Dan Duyurdu

Ünlü girişimci ve iş adamı Ahmet Muhammet Emrak yeni aşkını sosyal medyasında duyurdu. Paylaştığı fotoğraf da  piyasaya çıkacak olan firar dizisi oyuncusu Zeynep Işıklı ' nın olduğu anlaşılıyor. Çiftin geçtiğimiz hafta bir restaurantdan çıkarken çekindiği fotoğrafı paylaşması Ahmet beyin fan larını şaşırttığı anlaşıldı uzun süredir hayatına bir kadın almayan girişimci sonunda aradığını buldu gibi görünüyor. Ünlü girişimci aldığı yatırım ile geçtiğimiz günlerde Artlife Ajansın 2. Şubesini açarak gündeme gelmişti. Yaptığı açıklamaları dikkat çeken Ahmet Muhammet Emrak  gelecekte bir uygulama yaparak uluslar arası bir platform olacak herkez şaşıracak oyunculuk hayali olan herkes hayalini gerceklesecek dedi.

Haber: Görkem EMGEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.