,, ,

Ünlü astrolog Michaela Astro ve Didem Aksu Barbie akımına katıldı

Magazin 26.07.2023 - 12:17, Güncelleme: 26.07.2023 - 12:17 10007+ kez okundu.
 

Ünlü astrolog Michaela Astro ve Didem Aksu Barbie akımına katıldı

Ünlü astrolog Michaela Astro ve Didem Aksu Barbie akımına katıldı
Margot Robbie ve Ryan Gosling 'in başrollerini paylaştığı Barbie filmi, sosyal medyada yeni bir akım başlattı. Filmin fragmanı yayınlanır yayınlanmaz, birçok kişi kendi Barbie bebeklerini giydirip fotoğraflarını paylaşmaya başladı. Bu akım, kısa sürede tüm dünyayı kapladı ve ünlüler de dahil olmak üzere birçok kişi bu akıma katıldı. Ünlü astrolog Michaela Astro ve Avrupa Yakası isimli dizide rol alan Didem Aksu da bu akıma katılan ünlüler arasında yer aldı. Astro ve Aksu, kendi Barbie bebeklerinin fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Astro, fotoğraflarının altına "Ben oyuncu ya da model değilim ama bir çoğundan çok ilgi görmekte ruhumu okşadı" diye yazdı. Aksu ise "Bizim Barbie bebeklerimiz" diye yazdı. Barbie bebek akımı, takipçileri tarafından da ilgiyle karşılandı. Astro ve Aksu'nun fotoğrafları binlerce beğeni ve yorum aldı. Takipçiler, ikilinin fotoğraflarını "Çok güzelsiniz" "Barbie bebeklerine benziyorsunuz" gibi yorumlarla övdü. Barbie bebek akımı, sosyal medyadaki eğlenceli akımlardan biri olarak yerini aldı. Bu akım, takipçilere Barbie bebeklerini farklı bir şekilde görme fırsatı veriyor ve onları eğlendiriyor.
Ünlü astrolog Michaela Astro ve Didem Aksu Barbie akımına katıldı

Margot Robbie ve Ryan Gosling 'in başrollerini paylaştığı Barbie filmi, sosyal medyada yeni bir akım başlattı. Filmin fragmanı yayınlanır yayınlanmaz, birçok kişi kendi Barbie bebeklerini giydirip fotoğraflarını paylaşmaya başladı. Bu akım, kısa sürede tüm dünyayı kapladı ve ünlüler de dahil olmak üzere birçok kişi bu akıma katıldı.

Ünlü astrolog Michaela Astro ve Avrupa Yakası isimli dizide rol alan Didem Aksu da bu akıma katılan ünlüler arasında yer aldı. Astro ve Aksu, kendi Barbie bebeklerinin fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Astro, fotoğraflarının altına "Ben oyuncu ya da model değilim ama bir çoğundan çok ilgi görmekte ruhumu okşadı" diye yazdı. Aksu ise "Bizim Barbie bebeklerimiz" diye yazdı.

Barbie bebek akımı, takipçileri tarafından da ilgiyle karşılandı. Astro ve Aksu'nun fotoğrafları binlerce beğeni ve yorum aldı. Takipçiler, ikilinin fotoğraflarını "Çok güzelsiniz" " Barbie bebeklerine benziyorsunuz" gibi yorumlarla övdü.

Barbie bebek akımı, sosyal medyadaki eğlenceli akımlardan biri olarak yerini aldı. Bu akım, takipçilere Barbie bebeklerini farklı bir şekilde görme fırsatı veriyor ve onları eğlendiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.