,, ,

Ünal Işık Kimdir?

Kimdir 13.02.2024 - 17:21, Güncelleme: 13.02.2024 - 17:22 7062+ kez okundu.
 

Ünal Işık Kimdir?

Ünal Işık Kimdir?
Ünal Işık Serbest Muhasebeci Mali Müşavir/Bağımsız Denetçi 1965 doğumlu olan Ünal Işık lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi’nde Muhasebe ve İş idaresi üzerine tamamladı. 2003 yılında Cumhuriyet Halk Partisine üye olan Işık, 2014 yılında Gaziemir Belediye Meclis Üyesi olarak aktif siyasete başladı. 2 dönem meclis üyeliği, CHP grup başkan vekilliği, CHP grup sözcülüğü, Plan Bütçe Komisyon üyeliği ve Encümen üyeliği görevlerini üstlendi. Ünal Işık evli ve 2 çocuk babasıdır.
Ünal Işık Kimdir?

Ünal Işık Serbest Muhasebeci Mali Müşavir/Bağımsız Denetçi 1965 doğumlu olan Ünal Işık lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi’nde Muhasebe ve İş idaresi üzerine tamamladı.

2003 yılında Cumhuriyet Halk Partisine üye olan Işık, 2014 yılında Gaziemir Belediye Meclis Üyesi olarak aktif siyasete başladı. 2 dönem meclis üyeliği, CHP grup başkan vekilliği, CHP grup sözcülüğü, Plan Bütçe Komisyon üyeliği ve Encümen üyeliği görevlerini üstlendi. Ünal Işık evli ve 2 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.