,, ,

Ünal Ateş: Atatürk Meydanı’ndaki Düzenlemeleri Derhal Kaldırın

Siyaset 01.02.2024 - 10:47, Güncelleme: 01.02.2024 - 10:47 6006+ kez okundu.
 

Ünal Ateş: Atatürk Meydanı’ndaki Düzenlemeleri Derhal Kaldırın

CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Atatürk Meydanı’ndaki düzenlemeleri eleştirdi ve yetkililere çağrıda bulundu
Kahramanmaraş ’ta yerel yönetimlerin skandal işlere imza attığına dikkat çeken Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş , Atatürk Meydanı ’ndaki düzenlemeleri eleştirdi. Ateş, meydanın milli bayramlar ve törenler için kullanıldığını, ancak meydanın şanına yakışır bir biçimde düzenlenmediğini belirtti. Ateş, Atatürk anıtının etrafının konteynırlarla çevrildiğini ve meydanın kullanılamaz hale getirildiğini ifade etti. Bu durumu, yetkililerin ciddi bir art niyet ve gizli kindarlıkla gerçekleştirdiğini düşündüğünü belirtti. Ateş, “Her fırsatta biz yerli ve milliyiz diyenler milli bayramların yapıldığı alanı işgal ediyor ve burayı kullanılmaz hale getiriyorsa bu insanların milliyetçilikten bahsetmesi abesle iştigal etmektir.” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı ve kentin valisinin bu duruma nasıl izin verebildiğini sorgulayan Ateş, esnaf için uygun bir alan bulunamayan yetkililerin bu kenti yönetmemesi gerektiğini belirtti. Ateş, yetkililere çağrıda bulunarak, “Bir an önce anıtın etrafını açınız, oradaki esnafı daha uygun bir alana yerleştirip Atatürk meydanını milli bayramlarımızı kutlayabileceğimiz en iyi şekline getiriniz.” dedi.
CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Atatürk Meydanı’ndaki düzenlemeleri eleştirdi ve yetkililere çağrıda bulundu

Kahramanmaraş ’ta yerel yönetimlerin skandal işlere imza attığına dikkat çeken Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş , Atatürk Meydanı ’ndaki düzenlemeleri eleştirdi. Ateş, meydanın milli bayramlar ve törenler için kullanıldığını, ancak meydanın şanına yakışır bir biçimde düzenlenmediğini belirtti.

Ateş, Atatürk anıtının etrafının konteynırlarla çevrildiğini ve meydanın kullanılamaz hale getirildiğini ifade etti. Bu durumu, yetkililerin ciddi bir art niyet ve gizli kindarlıkla gerçekleştirdiğini düşündüğünü belirtti.

Ateş, “Her fırsatta biz yerli ve milliyiz diyenler milli bayramların yapıldığı alanı işgal ediyor ve burayı kullanılmaz hale getiriyorsa bu insanların milliyetçilikten bahsetmesi abesle iştigal etmektir.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı ve kentin valisinin bu duruma nasıl izin verebildiğini sorgulayan Ateş, esnaf için uygun bir alan bulunamayan yetkililerin bu kenti yönetmemesi gerektiğini belirtti.

Ateş, yetkililere çağrıda bulunarak, “Bir an önce anıtın etrafını açınız, oradaki esnafı daha uygun bir alana yerleştirip Atatürk meydanını milli bayramlarımızı kutlayabileceğimiz en iyi şekline getiriniz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.