,, ,

Ümit Özdağ’a İğrenç İftira

Gündem 07.10.2022 - 11:59, Güncelleme: 07.10.2022 - 11:59 4286+ kez okundu.
 

Ümit Özdağ’a İğrenç İftira

Ümit Özdağ’a İğrenç İftira
Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ yapılan iğrenç iftiraların ardı arkası kesilmiyor.  Hiç olmayan baldızı üzerinden Ümit Özdağ 'a saldıran çevreler, bu kez de hiç olmayan kayınbiraderi üzerinden Özdağ'a saldırmaya başladı. İktidar çevrelerine yakınlığı ile tanınan birkaç internet sitesinde, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ’ın kayınbiraderi olduğu iddia edilen Ali Sadun Engin'in, " Adnan Oktar örgütüne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alındığı ve 4 yıldır aranan Engin’in Yunanistan’a kaçmaya çalışırken yakalandığı" şeklinde bir iftira atılarak algı operasyonu oluşturulmaya çalışıldı. Bilindiği gibi, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın eski eşinin ne kız kardeşi ne de erkek kardeşi bulunuyor. Ümit Özdağ’ın baldızı ve kayınbiraderi hiç olmamıştır.
Ümit Özdağ’a İğrenç İftira

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ yapılan iğrenç iftiraların ardı arkası kesilmiyor.  Hiç olmayan baldızı üzerinden Ümit Özdağ 'a saldıran çevreler, bu kez de hiç olmayan kayınbiraderi üzerinden Özdağ'a saldırmaya başladı.

İktidar çevrelerine yakınlığı ile tanınan birkaç internet sitesinde, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ’ın kayınbiraderi olduğu iddia edilen Ali Sadun Engin'in, " Adnan Oktar örgütüne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alındığı ve 4 yıldır aranan Engin’in Yunanistan’a kaçmaya çalışırken yakalandığı" şeklinde bir iftira atılarak algı operasyonu oluşturulmaya çalışıldı.

Bilindiği gibi, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın eski eşinin ne kız kardeşi ne de erkek kardeşi bulunuyor.
Ümit Özdağ’ın baldızı ve kayınbiraderi hiç olmamıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.