,, ,

Uluslararası Arama Kurtarma Teşkilatı Genel Başkanı Hakan Kısaca'dan 10 Kasım Mesajı

Siyaset 10.11.2023 - 10:10, Güncelleme: 10.11.2023 - 10:10 7361+ kez okundu.
 

Uluslararası Arama Kurtarma Teşkilatı Genel Başkanı Hakan Kısaca'dan 10 Kasım Mesajı

Uluslararası Arama Kurtarma Teşkilatı, Atatürk’ün 10 Kasım anma gününde, onun ilke ve inkılaplarını benimsediklerini ve dünya genelinde can ve mal güvenliğini korumak için çalışacaklarını belirtti
Uluslararası Arama Kurtarma Teşkilatı Genel Başkanı Hakan Kısaca 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kısaca, mesajında Atatürk'ün sadece Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu değil, aynı zamanda modernleşme, çağdaşlaşma ve demokrasi yolunda öncü bir lider olduğunu belirterek, "O'nun fikirleri ve ilkeleriyle, tüm dünyadaki halkların özgürlük ve bağımsızlık mücadelelerinde ilham kaynağı olmuştur" dedi. Kısaca, Uluslararası Arama Kurtarma Teşkilatı olarak Atatürk'ün ilke ve inkılaplarını benimsediklerini ve onun gösterdiği yolda ilerlemeye kararlı olduklarını belirterek, "Teşkilatımız, her zaman Atatürk'ün ilkelerine bağlı kalarak, dünyanın dört bir yanındaki insanların can ve mal güvenliğini korumak için çalışacaktır" ifadelerini kullandı. Kısaca, mesajını Atatürk'ün "Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir" sözüyle bitirdi.
Uluslararası Arama Kurtarma Teşkilatı, Atatürk’ün 10 Kasım anma gününde, onun ilke ve inkılaplarını benimsediklerini ve dünya genelinde can ve mal güvenliğini korumak için çalışacaklarını belirtti

Uluslararası Arama Kurtarma Teşkilatı Genel Başkanı Hakan Kısaca 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kısaca, mesajında Atatürk'ün sadece Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu değil, aynı zamanda modernleşme, çağdaşlaşma ve demokrasi yolunda öncü bir lider olduğunu belirterek, "O'nun fikirleri ve ilkeleriyle, tüm dünyadaki halkların özgürlük ve bağımsızlık mücadelelerinde ilham kaynağı olmuştur" dedi.

Kısaca, Uluslararası Arama Kurtarma Teşkilatı olarak Atatürk'ün ilke ve inkılaplarını benimsediklerini ve onun gösterdiği yolda ilerlemeye kararlı olduklarını belirterek, "Teşkilatımız, her zaman Atatürk'ün ilkelerine bağlı kalarak, dünyanın dört bir yanındaki insanların can ve mal güvenliğini korumak için çalışacaktır" ifadelerini kullandı.

Kısaca, mesajını Atatürk'ün "Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir" sözüyle bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.