,, ,

Ülkü Ocakları Mut, Atatürk'ü Kur'an-ı Kerim tilaveti ile andı

Gündem 10.11.2023 - 09:55, Güncelleme: 10.11.2023 - 09:55 2900+ kez okundu.
 

Ülkü Ocakları Mut, Atatürk'ü Kur'an-ı Kerim tilaveti ile andı

Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığı, Atatürk’ün 85. ölüm yıldönümünde anma töreni düzenledi. Genç kalplerin Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti sevgisiyle çarptığı vurgulandı
Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığı Asena Birimi tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ’ün ebediyete intikalinin 85. Yıldönümü nedeniyle Mut Ülkü Ocakları binasında Kur'an'ı Kerim tilaveti düzenlendi. Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığı binasında 9 Kasım akşamı düzenlenen törene Ülkü Ocakları Mut Asena Birimi Başkanı Beyza Nizamlıoğlu , KAÇEP Başkanı Elif Yıldız Çetin , Asenalar ve Mut halkı katıldı. Düzenlenen programda bir konuşma gerçekleştiren Ülkü Ocakları Mut Asena Birimi Başkanı Beyza Nizamlıoğlu gencecik kalplerin Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk sevgisi ile çarptığını vurguladı. Nizamlıoğlu açıklamasında şunları söyledi; Değerli Dava Arkadaşlarım; bugün bildiğiniz üzere 10 Kasım Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK İçin toplanmış bulunmaktayız. “Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir” diyen ve arkasında yas değil, şanlı bir destan, genç ve çağdaş bir Cumhuriyet bırakan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün insanlığın değişmez kanunu ölümünün ardından geçen 85. yıl Milliyetçi sevdalıları için onun bayrağını daha ilerilere taşımak ile geçti. Cumhuriyet’in evlatlarına bıraktığı büyük mirasın sahipçileri olarak 10 Kasım gününde, O’nu kaybetmenin hüznünü yaşarken bir kez daha O'na ve emanetine olan güvenimizi tazeliyor ve bu güveni hiç aklımızdan çıkarmadan ülkemiz için canla başla çalışıyoruz. , ülkemizin bugün içinde bulunduğu durumdan hızla çıkarak, Atatürk'ün gösterdiği yolda devam etmesi için doğruluktan, adaletten ve Teröre Taviz vermeden Mücadeleden vazgeçmeden yürüyeceğimize bir kez daha söz veriyoruz.  Şunu herkes iyi bilmelidir ki Guneyin Yıkılmaz Kalesi Mersin Ülkücüleri olarak her zaman Hareketin Lideri Sayın Devlet BAHÇELİ beyefendinin ve  Sayın Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım Beyfendinin emrindeyiz. ATA’mıza kendisini unutmadığımızı ve ektiği tohumların her şeye rağmen her sabah yeniden yeşerdiğini, minicik ve gencecik kalplerin Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk sevgisi ile çarptığını söylemek en büyük mutluluğudur bunu herkes böyle bilmelidir. Büyük Atatürk, Cumhuriyetin 100. Yılını kutlayan ve arka arkaya büyük acılar yaşayan ülkemizde seni çok özleyen bizler seni rahmet ve şükran duygularıyla anıyor, hatıran önünde saygı ve minnetle eğiliyoruz. NE MUTLU TÜRK'üm DİYENE!”
Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığı, Atatürk’ün 85. ölüm yıldönümünde anma töreni düzenledi. Genç kalplerin Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti sevgisiyle çarptığı vurgulandı

Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığı Asena Birimi tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ’ün ebediyete intikalinin 85. Yıldönümü nedeniyle Mut Ülkü Ocakları binasında Kur'an'ı Kerim tilaveti düzenlendi.


Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığı binasında 9 Kasım akşamı düzenlenen törene Ülkü Ocakları Mut Asena Birimi Başkanı Beyza Nizamlıoğlu , KAÇEP Başkanı Elif Yıldız Çetin , Asenalar ve Mut halkı katıldı. Düzenlenen programda bir konuşma gerçekleştiren Ülkü Ocakları Mut Asena Birimi Başkanı Beyza Nizamlıoğlu gencecik kalplerin Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk sevgisi ile çarptığını vurguladı.


Nizamlıoğlu açıklamasında şunları söyledi;
Değerli Dava Arkadaşlarım; bugün bildiğiniz üzere 10 Kasım Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK İçin toplanmış bulunmaktayız. “Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir” diyen ve arkasında yas değil, şanlı bir destan, genç ve çağdaş bir Cumhuriyet bırakan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün insanlığın değişmez kanunu ölümünün ardından geçen 85. yıl Milliyetçi sevdalıları için onun bayrağını daha ilerilere taşımak ile geçti. Cumhuriyet’in evlatlarına bıraktığı büyük mirasın sahipçileri olarak 10 Kasım gününde, O’nu kaybetmenin hüznünü yaşarken bir kez daha O'na ve emanetine olan güvenimizi tazeliyor ve bu güveni hiç aklımızdan çıkarmadan ülkemiz için canla başla çalışıyoruz. , ülkemizin bugün içinde bulunduğu durumdan hızla çıkarak, Atatürk'ün gösterdiği yolda devam etmesi için doğruluktan, adaletten ve Teröre Taviz vermeden Mücadeleden vazgeçmeden yürüyeceğimize bir kez daha söz veriyoruz.  Şunu herkes iyi bilmelidir ki Guneyin Yıkılmaz Kalesi Mersin Ülkücüleri olarak her zaman Hareketin Lideri Sayın Devlet BAHÇELİ beyefendinin ve  Sayın Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım Beyfendinin emrindeyiz. ATA’mıza kendisini unutmadığımızı ve ektiği tohumların her şeye rağmen her sabah yeniden yeşerdiğini, minicik ve gencecik kalplerin Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk sevgisi ile çarptığını söylemek en büyük mutluluğudur bunu herkes böyle bilmelidir. Büyük Atatürk, Cumhuriyetin 100. Yılını kutlayan ve arka arkaya büyük acılar yaşayan ülkemizde seni çok özleyen bizler seni rahmet ve şükran duygularıyla anıyor, hatıran önünde saygı ve minnetle eğiliyoruz. NE MUTLU TÜRK'üm DİYENE!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.