,, ,

Ülkü Ocakları Kahramankazan'da "Okuyan Nesiller" İçin Kitap Toplama Kampanyası

Gündem 18.10.2023 - 16:15, Güncelleme: 18.10.2023 - 16:15 2922+ kez okundu.
 

Ülkü Ocakları Kahramankazan'da "Okuyan Nesiller" İçin Kitap Toplama Kampanyası

Ülkü Ocakları Kahramankazan İlçe Başkanlığı, ‘Kitapsız Kütüphane Kalmayacak’ projesi kapsamında kitap toplama kampanyası başlattı.
Ülkü Ocakları Kahramankazan 'da "Kitapsız Kütüphane Kalmayacak" Projesi Kapsamında Kitap Toplama Kampanyası Başlatıldı Ülkü Ocakları Kahramankazan İlçe Başkanlığı, "Kitapsız Kütüphane Kalmayacak" projesi kapsamında ilçede "Sonsuz Işık İçin; Bir Kitapta Sen Uzat!" sloganıyla kitap toplama kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, öğrencilerin, velilerin, öğretmenlerin ve vatandaşların evinde bulunan ihtiyaç fazlası kitapların Ülkü Ocakları Kahramankazan İlçe Başkanlığı'na bağışlanması istendi. Ülkü Ocakları Kahramankazan İlçe Başkanı Tugay Babaoğlu kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada, "Kahramankazan'da bulunan kütüphanelere toplu kitap bağışı yapılmasını ve arzu edenlerin de kütüphaneleri tefriş etmelerini öneriyoruz. Bu kampanya sayesinde kütüphanesiz okul kalmaması hedefliyoruz." dedi. Babaoğlu, "İlim ve bilimin savunucusu olacağız. Çocuklarımızın okumasını, araştırmasını ve öğrenmesini istiyoruz. Kütüphanesiz il, ilçe ve köy kalmasın. 'Okuyan Nesiller' projesi kapsamında başlattığımız kampanyamıza ilk günden son güne kadar yoğun ilgi gösteren, destek olan herkese teşekkür ederiz. Kampanyaya katılmak isteyenler 0541 395 4281 numaralı telefondan ulaşabilirler." ifadelerini kullandı.
Ülkü Ocakları Kahramankazan İlçe Başkanlığı, ‘Kitapsız Kütüphane Kalmayacak’ projesi kapsamında kitap toplama kampanyası başlattı.

Ülkü Ocakları Kahramankazan 'da "Kitapsız Kütüphane Kalmayacak" Projesi Kapsamında Kitap Toplama Kampanyası Başlatıldı

Ülkü Ocakları Kahramankazan İlçe Başkanlığı, "Kitapsız Kütüphane Kalmayacak" projesi kapsamında ilçede "Sonsuz Işık İçin; Bir Kitapta Sen Uzat!" sloganıyla kitap toplama kampanyası başlattı.

Kampanya kapsamında, öğrencilerin, velilerin, öğretmenlerin ve vatandaşların evinde bulunan ihtiyaç fazlası kitapların Ülkü Ocakları Kahramankazan İlçe Başkanlığı'na bağışlanması istendi.

Ülkü Ocakları Kahramankazan İlçe Başkanı Tugay Babaoğlu kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada, "Kahramankazan'da bulunan kütüphanelere toplu kitap bağışı yapılmasını ve arzu edenlerin de kütüphaneleri tefriş etmelerini öneriyoruz. Bu kampanya sayesinde kütüphanesiz okul kalmaması hedefliyoruz." dedi.

Babaoğlu, "İlim ve bilimin savunucusu olacağız. Çocuklarımızın okumasını, araştırmasını ve öğrenmesini istiyoruz. Kütüphanesiz il, ilçe ve köy kalmasın. 'Okuyan Nesiller' projesi kapsamında başlattığımız kampanyamıza ilk günden son güne kadar yoğun ilgi gösteren, destek olan herkese teşekkür ederiz. Kampanyaya katılmak isteyenler 0541 395 4281 numaralı telefondan ulaşabilirler." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.