,, ,

Ulan Salih Filminin Konusu Nedir

Tv-Dünyası 18.07.2023 - 13:27, Güncelleme: 18.07.2023 - 13:27 4620+ kez okundu.
 

Ulan Salih Filminin Konusu Nedir

Ulan Salih Filminin Konusu Nedir
Ulan Salih başarısızlıklarla dolu bir hayat yaşayan bir adamın evlilik kararı sonrası içinde bulunduğu duygusal karmaşayı anlatan bir komedi filmidir. Filmde Engin Altan Düzyatan başrolde oynamaktadır. Film 10 Mart 2023 tarihinde vizyona girmiştir. Filmin yönetmeni Bülent Terzioğlu , senaristi ise Meryem Şahin ’dir. Filmin diğer oyuncuları arasında İnan Ulaş Torun , Eslem Akar ve Levent Sülün bulunmaktadır. Filmde Salih, sevgilisi Aysel ile ayrıldıktan sonra kız kardeşinin uygun gördüğü Sultan ile evlenmeye karar verir. Ancak bu karar, Salih’in hayatını daha da karmaşık hale getirir. Salih, evlilik yolunda başına gelen komik ve dramatik olaylarla başa çıkmaya çalışırken, kendini ve ailesini de yeniden tanımaya başlar
Ulan Salih Filminin Konusu Nedir

Ulan Salih başarısızlıklarla dolu bir hayat yaşayan bir adamın evlilik kararı sonrası içinde bulunduğu duygusal karmaşayı anlatan bir komedi filmidir. Filmde Engin Altan Düzyatan başrolde oynamaktadır. Film 10 Mart 2023 tarihinde vizyona girmiştir. Filmin yönetmeni Bülent Terzioğlu , senaristi ise Meryem Şahin ’dir. Filmin diğer oyuncuları arasında İnan Ulaş Torun , Eslem Akar ve Levent Sülün bulunmaktadır.

Filmde Salih, sevgilisi Aysel ile ayrıldıktan sonra kız kardeşinin uygun gördüğü Sultan ile evlenmeye karar verir. Ancak bu karar, Salih’in hayatını daha da karmaşık hale getirir. Salih, evlilik yolunda başına gelen komik ve dramatik olaylarla başa çıkmaya çalışırken, kendini ve ailesini de yeniden tanımaya başlar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.