,, ,

U17 Erkek Milli Takımı'nın hedefi uzun soluklu

Spor 20.03.2023 - 13:31, Güncelleme: 20.03.2023 - 13:31 26582+ kez okundu.
 

U17 Erkek Milli Takımı'nın hedefi uzun soluklu

U17 Erkek Milli Takımı'nın hedefi uzun soluklu
Romanya 'da 17 Nisan'da başlayacak hazırlık turnuvasına katılacak ve 23 Nisan'da Tunus'ta Akdeniz Konfederasyonu Kupası'nda mücadelede edecek olan U17 Erkek Milli Takımı 'nın Ankara THF Spor kompleksi'ndeki kampı devam ediyor. U17 Milli Takımı hakkında değerlendirmede bulunan Başantrenör Rıfat Şahin, "2006 doğumlu oyuncularla Haziran 2002'de Bu yolculuğa başladık. Geniş bir oyuncu havuzu ile başladık. Türkiye genelinde 2006-2007 yaş grubu çocukları izleyerek, antrenörlerinden de görüş alarak 40'ar kişilik gruplarla dört kamp yaptık. Bütün çocukları, hiç ayırmadan değerlendirdik, notlar aldık. THF Başkanı Uğur Kılıç ve Gelişim Direktörümüz Murat Bilge 'nin de isteği bu bu çocukları seçmek için değil, mümkün olduğunca fazla çocuğa ulaşabilmek, hepsine dokunabilmek. Bu olmaz bu gelemez demeden, hepsi hakkında notlar aldık ve yaklaşık 70-80 çocukla ayda bir 25 kişilik gruplarla kamp yaparak devam ediyoruz. Sadece Akdeniz Konfederasyonu kupasına değil, Federasyonumuzun da projesi doğrultusunda büyük şampiyonalara, olimpiyatlara hazırlanmak için uzun soluklu bir sürece başladık" şeklinde konuştu. Rıfat Şahin , "14 günlük bir kampın içindeyiz, çok kapsamlı kompleks antrenmanlar yaparak, çocukları geliştirmeye çalışıyoruz. 2 Nisan'da Gürcistan takımı buraya gelecek ve maçlar yapacağız. Bizim için önemli olacak. Ardından 17 Nisan'da Romanya'yada özel turnuvaya katılacağız. 23'ünde de Tunus'ta Akdeniz Konfederasyon kupasına katılacağız. Bu sistemin doğru olduğunu, diğer önde olan güçlü ülkelerin yaptığı gibi başarılı olacağımıza inanıyorum." dedi.
U17 Erkek Milli Takımı'nın hedefi uzun soluklu

Romanya 'da 17 Nisan'da başlayacak hazırlık turnuvasına katılacak ve 23 Nisan'da Tunus'ta Akdeniz Konfederasyonu Kupası'nda mücadelede edecek olan U17 Erkek Milli Takımı 'nın Ankara THF Spor kompleksi'ndeki kampı devam ediyor.

U17 Milli Takımı hakkında değerlendirmede bulunan Başantrenör Rıfat Şahin, "2006 doğumlu oyuncularla Haziran 2002'de Bu yolculuğa başladık. Geniş bir oyuncu havuzu ile başladık. Türkiye genelinde 2006-2007 yaş grubu çocukları izleyerek, antrenörlerinden de görüş alarak 40'ar kişilik gruplarla dört kamp yaptık. Bütün çocukları, hiç ayırmadan değerlendirdik, notlar aldık. THF Başkanı Uğur Kılıç ve Gelişim Direktörümüz Murat Bilge 'nin de isteği bu bu çocukları seçmek için değil, mümkün olduğunca fazla çocuğa ulaşabilmek, hepsine dokunabilmek. Bu olmaz bu gelemez demeden, hepsi hakkında notlar aldık ve yaklaşık 70-80 çocukla ayda bir 25 kişilik gruplarla kamp yaparak devam ediyoruz. Sadece Akdeniz Konfederasyonu kupasına değil, Federasyonumuzun da projesi doğrultusunda büyük şampiyonalara, olimpiyatlara hazırlanmak için uzun soluklu bir sürece başladık" şeklinde konuştu.

Rıfat Şahin , "14 günlük bir kampın içindeyiz, çok kapsamlı kompleks antrenmanlar yaparak, çocukları geliştirmeye çalışıyoruz. 2 Nisan'da Gürcistan takımı buraya gelecek ve maçlar yapacağız. Bizim için önemli olacak. Ardından 17 Nisan'da Romanya'yada özel turnuvaya katılacağız. 23'ünde de Tunus'ta Akdeniz Konfederasyon kupasına katılacağız. Bu sistemin doğru olduğunu, diğer önde olan güçlü ülkelerin yaptığı gibi başarılı olacağımıza inanıyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.