,, ,

TV8'den Yeni Dizi: Kadere Karşı

Tv-Dünyası 09.10.2022 - 19:18, Güncelleme: 09.10.2022 - 19:18 6015+ kez okundu.
 

TV8'den Yeni Dizi: Kadere Karşı

TV8'den Yeni Dizi: Kadere Karşı
Yapımcılığını Acun Medya 'nın, uygulayıcı yapımcılığını AKN Film Production'un üstlendiği, yönetmen koltuğuna Canan Çelik ile Mete Şener 'in oturduğu, başrollerini Emine Ün, Hakan Eratik ve Nur Erkul 'un paylaştığı dizinin çekimleri başladı. Gökçem Çoban, Oktay Ekinci, Derin İnce, Berk Artıran, Gözde Mukavelat, Yeşim Alıç ve Nadir Ersoy 'un da kadrosunda yer aldığı dizinin genel hikayesi şöyle:   Sultan, 2 yaşındaki kızını kaybeder. O gün Sultan’ın acısı bir başka annenin mutluluğuna dönüşür. Gazel de bir hafta önce, aynı yaşta olan kızını trafik kazasında kaybetmiş, ormandan çıkan küçük kızı, kendi kızı yerine koyup, kaçırmıştır. Sultan yıllarca kızını aramış, onun acısıyla, ailesi de savrulmuştur. Kader, iki kadını 18 yıl sonra bir araya getirir. İki aile birbirlerine kopmamacasına bağlanır.​   Kadere Karşı yakında hafta içi her gün TV8 'de!
TV8'den Yeni Dizi: Kadere Karşı
Yapımcılığını Acun Medya 'nın, uygulayıcı yapımcılığını AKN Film Production'un üstlendiği, yönetmen koltuğuna Canan Çelik ile Mete Şener 'in oturduğu, başrollerini Emine Ün, Hakan Eratik ve Nur Erkul 'un paylaştığı dizinin çekimleri başladı.
Gökçem Çoban, Oktay Ekinci, Derin İnce, Berk Artıran, Gözde Mukavelat, Yeşim Alıç ve Nadir Ersoy 'un da kadrosunda yer aldığı dizinin genel hikayesi şöyle:
 
Sultan, 2 yaşındaki kızını kaybeder. O gün Sultan’ın acısı bir başka annenin mutluluğuna dönüşür. Gazel de bir hafta önce, aynı yaşta olan kızını trafik kazasında kaybetmiş, ormandan çıkan küçük kızı, kendi kızı yerine koyup, kaçırmıştır. Sultan yıllarca kızını aramış, onun acısıyla, ailesi de savrulmuştur. Kader, iki kadını 18 yıl sonra bir araya getirir. İki aile birbirlerine kopmamacasına bağlanır.​
 
Kadere Karşı yakında hafta içi her gün TV8 'de!
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.