,, ,

Türk Sinemasının Değerli Yapımcısı Arif Keskiner Hayatını Kaybetti

Gündem 12.03.2024 - 17:52, Güncelleme: 12.03.2024 - 17:52 3551+ kez okundu.
 

Türk Sinemasının Değerli Yapımcısı Arif Keskiner Hayatını Kaybetti

Arif Keskiner, Türk sinemasının unutulmaz yapımcısı, 86 yaşında vefat etti. Eserleri, sinemamızın kalbinde yaşamaya devam edecek
Ünlü film yapımcısı Arif Keskiner , 86 yaşında hayatını kaybetti. Türk sinemasının önemli isimlerinden olan Keskiner, birçok unutulmaz filmi sinemaseverlerle buluşturdu. Keskiner’in yapımcılığını üstlendiği filmler arasında ‘ Kapıcılar Kralı ’, ‘ Köşeyi Dönen Adam ’, ‘Piano Piano Bacaksız’, ‘Maden’, ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’, ‘Sensiz Yaşayamam’ ve ‘Namus Borcu’ gibi Türk sinemasının klasikleri bulunuyor. Acı haberin ardından, birçok ünlü isim sosyal medya hesaplarından taziye mesajları yayınladı. Arif Keskiner ’in emeği geçen tüm eserleri, onun sinemamıza olan katkılarını ve hafızalardaki yerini her zaman koruyacak.
Arif Keskiner, Türk sinemasının unutulmaz yapımcısı, 86 yaşında vefat etti. Eserleri, sinemamızın kalbinde yaşamaya devam edecek

Ünlü film yapımcısı Arif Keskiner , 86 yaşında hayatını kaybetti. Türk sinemasının önemli isimlerinden olan Keskiner, birçok unutulmaz filmi sinemaseverlerle buluşturdu.

Keskiner’in yapımcılığını üstlendiği filmler arasında ‘ Kapıcılar Kralı ’, ‘ Köşeyi Dönen Adam ’, ‘Piano Piano Bacaksız’, ‘Maden’, ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’, ‘Sensiz Yaşayamam’ ve ‘Namus Borcu’ gibi Türk sinemasının klasikleri bulunuyor.

Acı haberin ardından, birçok ünlü isim sosyal medya hesaplarından taziye mesajları yayınladı. Arif Keskiner ’in emeği geçen tüm eserleri, onun sinemamıza olan katkılarını ve hafızalardaki yerini her zaman koruyacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.