,, ,

Türk Kızılay 103. Genel Kurulu

Gündem 14.05.2022 - 14:20, Güncelleme: 14.05.2022 - 14:20 5194+ kez okundu.
 

Türk Kızılay 103. Genel Kurulu

Türk Kızılay 103. Genel Kurulu
 Türk Kızılay 103. Genel Kurulu, ATO Congresium'da gerçekleştirildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Genel Kurul'da katılımcılara hitap etti. "Gönül coğrafyamızın yanı sıra savaş ve afetlerin vurduğu tüm bölgelerde, Suriye'de, Irak'ta Somali'de, Arakan'da, Yemen'de Gazze'de ve daha bir çok ülkede tüm olumsuz koşullara rağmen Kızılay bayrağının dalgalandığını görürsünüz. Kızılay Ambleminin oralarda olması onlara bir dost elinin uzandığı anlamına geliyor" "Kızılay ayırım gözetmeden muhtaç olan herkese sunduğu hizmetlerle, ardına bu milletin merhamet duygusunu ve inancını alarak büyüyen gelişen bir dünya markasıdır"
Türk Kızılay 103. Genel Kurulu

  Türk Kızılay 103. Genel Kurulu, ATO Congresium'da gerçekleştirildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Genel Kurul'da katılımcılara hitap etti.


"Gönül coğrafyamızın yanı sıra savaş ve afetlerin vurduğu tüm bölgelerde, Suriye'de, Irak'ta Somali'de, Arakan'da, Yemen'de Gazze'de ve daha bir çok ülkede tüm olumsuz koşullara rağmen Kızılay bayrağının dalgalandığını görürsünüz. Kızılay Ambleminin oralarda olması onlara bir dost elinin uzandığı anlamına geliyor"

"Kızılay ayırım gözetmeden muhtaç olan herkese sunduğu hizmetlerle, ardına bu milletin merhamet duygusunu ve inancını alarak büyüyen gelişen bir dünya markasıdır"

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.