,, ,

Turistlerin çantalarını çaldıkları öne sürülen 4 zanlı yakalandı

Asayiş 13.04.2022 - 15:23, Güncelleme: 13.04.2022 - 15:23 5803+ kez okundu.
 

Turistlerin çantalarını çaldıkları öne sürülen 4 zanlı yakalandı

İstanbul da turistlerin çantalarını yankesicilik yöntemleriyle çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2'si kadın 4 zanlıdan 1'i tutuklandı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, Fatih, Şişli ve Sarıyer ilçelerinde meydana gelen 11 hırsızlık olayının faillerini yakalamak için çalışma yürüttü. Yapılan araştırmada, şüphelilerin otel ve alışveriş merkezlerinde özellikle turistleri hedef aldıkları ve çantalarını yankesicilik yöntemleriyle çaldıktan sonra kaçtıkları ortaya çıktı. Olay yerlerindeki güvenlik kameralarına ait görüntüleri inceleyen polis, eşkali ve kimlikleri tespit edilen Aylin Y. (30), Pınar B. (47), Fatih K. (27) ve Mert A'yı (21) gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Aylin Y. tutuklanırken, diğer zanlılar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
İstanbul da turistlerin çantalarını yankesicilik yöntemleriyle çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2'si kadın 4 zanlıdan 1'i tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, Fatih, Şişli ve Sarıyer ilçelerinde meydana gelen 11 hırsızlık olayının faillerini yakalamak için çalışma yürüttü.

Yapılan araştırmada, şüphelilerin otel ve alışveriş merkezlerinde özellikle turistleri hedef aldıkları ve çantalarını yankesicilik yöntemleriyle çaldıktan sonra kaçtıkları ortaya çıktı.

Olay yerlerindeki güvenlik kameralarına ait görüntüleri inceleyen polis, eşkali ve kimlikleri tespit edilen Aylin Y. (30), Pınar B. (47), Fatih K. (27) ve Mert A'yı (21) gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Aylin Y. tutuklanırken, diğer zanlılar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.