,, ,

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın üçüncü yılını kutladı.

Gündem 02.04.2022 - 16:32, Güncelleme: 02.04.2022 - 16:32 4494+ kez okundu.
 

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın üçüncü yılını kutladı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın üçüncü yılını kutladı.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, başkanlık görevine gelişinin üçüncü yılını yazdığı mektupla ve duygusal bir video ile kutladı.   Mahalli İdareler Seçimleri sonucunda Turgutlu Belediye Başkanlığı görevine seçilen Çetin Akın, göreve gelişinin üçüncü yılında özel bir video yayınladı. Başkan Çetin Akın’ın ve Turgutlu Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarında paylaşılan videoda, üç yıl boyunca gerçekleştirilen projeler, çalışmalar ve hizmetler ile önümüzdeki süreçte hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verildi.   Duygusal mesajların da yer aldığı videoda, Turgutlu halkına teşekkür eden Başkan Çetin Akın, her zaman ve her koşulda Turgutlu için çalışmaya devam edeceğini söyledi.   BAŞKAN ÇETİN AKIN’DAN MEKTUP VAR   Başkan Çetin Akın ayrıca başkanlık görevine gelişinin üçüncü yılında vatandaşlara yazdığı mektupla seslendi. Mektupta hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm Turgutlu halkına eşit bir şekilde hizmet götürmek için göreve geldiğini belirten Başkan Çetin Akın, altmış bir mahallenin tamamı ile yakın temas halinde çalışıp sorunlara hep birlikte çözüm ürettiklerini kaydetti. Akın, mektubun sonunda, “Daha önümüzde uzun yıllar ve bu güzel kente yapacağımız çok hizmet, planladığımız çok iş var. Gelecek o güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz” dedi.   Başkan Çetin Akın tarafından kaleme alınan mektup vatandaşlara dağıtıldı. 
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın üçüncü yılını kutladı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, başkanlık görevine gelişinin üçüncü yılını yazdığı mektupla ve duygusal bir video ile kutladı. 

 Mahalli İdareler Seçimleri sonucunda Turgutlu Belediye Başkanlığı görevine seçilen Çetin Akın, göreve gelişinin üçüncü yılında özel bir video yayınladı. Başkan Çetin Akın’ın ve Turgutlu Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarında paylaşılan videoda, üç yıl boyunca gerçekleştirilen projeler, çalışmalar ve hizmetler ile önümüzdeki süreçte hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verildi. 

 Duygusal mesajların da yer aldığı videoda, Turgutlu halkına teşekkür eden Başkan Çetin Akın, her zaman ve her koşulda Turgutlu için çalışmaya devam edeceğini söyledi. 

 BAŞKAN ÇETİN AKIN’DAN MEKTUP VAR 

 Başkan Çetin Akın ayrıca başkanlık görevine gelişinin üçüncü yılında vatandaşlara yazdığı mektupla seslendi. Mektupta hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm Turgutlu halkına eşit bir şekilde hizmet götürmek için göreve geldiğini belirten Başkan Çetin Akın, altmış bir mahallenin tamamı ile yakın temas halinde çalışıp sorunlara hep birlikte çözüm ürettiklerini kaydetti. Akın, mektubun sonunda, “Daha önümüzde uzun yıllar ve bu güzel kente yapacağımız çok hizmet, planladığımız çok iş var. Gelecek o güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz” dedi. 

 Başkan Çetin Akın tarafından kaleme alınan mektup vatandaşlara dağıtıldı. 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.