,, ,

Turabi Çamkıran Kimdir?

Kimdir 15.09.2023 - 09:53, Güncelleme: 15.09.2023 - 09:53 4689+ kez okundu.
 

Turabi Çamkıran Kimdir?

Turabi Çamkıran Kimdir?
Turabi Çamkıran 3 Temmuz 1987 tarihinde Mersin’de doğdu. Küçük yaşlardan itibaren sporla ilgilenmeye başladı ve kick boks, muay thai, MMA gibi dövüş sporlarında kendini geliştirdi. Aynı zamanda break dans ve hip hop gibi dans türlerine de ilgi duydu. Üniversite eğitimini yarıda bırakarak İstanbul’a yerleşen Turabi Çamkıran bir süre dans eğitmenliği yaptı. Daha sonra çeşitli reklam filmlerinde ve dizilerde rol aldı. Turabi Çamkıran 2014 yılında TV8’in popüler yarışması Survivor ’a katıldı. Survivor’da gösterdiği performansla beğeni toplayan Turabi Çamkıran finale kadar yükselmeyi başardı. Finalde rakibini yenerek şampiyon oldu. Turabi Çamkıran Survivor’da edindiği tecrübe ve arkadaşlıklarla hayatının değiştiğini söyledi. Yarışmadan sonra da spor hayatına devam eden Turabi Çamkıran 2015 yılında Survivor All Star ’a tekrar katıldı. Bu sefer All Starlar takımında mücadele eden Turabi Çamkıran yine finale kalmayı başardı ve bir kez daha şampiyon oldu. Turabi Çamkıran Survivor ’dan sonra da TV8 ekranlarında yer almaya devam etti. Survivor Panorama adlı programda yorumculuk yaparak, yeni yarışmacılara tavsiyelerde bulundu. Ayrıca Acun Ilıcalı’nın sunduğu 3 Adam adlı eğlence programına da konuk olarak katıldı. Turabi Çamkıran, bu programda hem esprili hem de duygusal anlar yaşadı. Turabi Çamkıran 2018 yılında ise Amerika’da MTV kanalında yayınlanan The Challenge: Final Reckoning adlı yarışmaya katıldı. Bu yarışmada da başarılı bir performans sergileyen Turabi Çamkıran finale kalarak birincilik ödülünü kazandı. Bu başarıyla Türkiye’yi gururlandıran Turabi Çamkıran Amerika’da tanınan bir isim haline geldi. Turabi Çamkıran 2023 yılında ise Survivor All Star 2024’ün yedinci yarışmacısı olarak açıklandı345. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, Turabi Çamkıran’ın üçüncü kez Survivor’a katılacağını belirtti. Turabi Çamkıran ise bu haber karşısında çok heyecanlandığını ve bu sefer şampiyon olmak istediğini söyledi. Turabi Çamkıran Survivor All Star 2024’te Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım ve Damla Can gibi isimlerle birlikte mücadele edecek. Turabi Çamkıran’ın bu yarışmada nasıl bir performans göstereceği merak konusu
Turabi Çamkıran Kimdir?

Turabi Çamkıran 3 Temmuz 1987 tarihinde Mersin’de doğdu. Küçük yaşlardan itibaren sporla ilgilenmeye başladı ve kick boks, muay thai, MMA gibi dövüş sporlarında kendini geliştirdi. Aynı zamanda break dans ve hip hop gibi dans türlerine de ilgi duydu. Üniversite eğitimini yarıda bırakarak İstanbul’a yerleşen Turabi Çamkıran bir süre dans eğitmenliği yaptı. Daha sonra çeşitli reklam filmlerinde ve dizilerde rol aldı.

Turabi Çamkıran 2014 yılında TV8’in popüler yarışması Survivor ’a katıldı. Survivor’da gösterdiği performansla beğeni toplayan Turabi Çamkıran finale kadar yükselmeyi başardı. Finalde rakibini yenerek şampiyon oldu. Turabi Çamkıran Survivor’da edindiği tecrübe ve arkadaşlıklarla hayatının değiştiğini söyledi. Yarışmadan sonra da spor hayatına devam eden Turabi Çamkıran 2015 yılında Survivor All Star ’a tekrar katıldı. Bu sefer All Starlar takımında mücadele eden Turabi Çamkıran yine finale kalmayı başardı ve bir kez daha şampiyon oldu.

Turabi Çamkıran Survivor ’dan sonra da TV8 ekranlarında yer almaya devam etti. Survivor Panorama adlı programda yorumculuk yaparak, yeni yarışmacılara tavsiyelerde bulundu. Ayrıca Acun Ilıcalı’nın sunduğu 3 Adam adlı eğlence programına da konuk olarak katıldı. Turabi Çamkıran, bu programda hem esprili hem de duygusal anlar yaşadı.

Turabi Çamkıran 2018 yılında ise Amerika’da MTV kanalında yayınlanan The Challenge: Final Reckoning adlı yarışmaya katıldı. Bu yarışmada da başarılı bir performans sergileyen Turabi Çamkıran finale kalarak birincilik ödülünü kazandı. Bu başarıyla Türkiye’yi gururlandıran Turabi Çamkıran Amerika’da tanınan bir isim haline geldi.

Turabi Çamkıran 2023 yılında ise Survivor All Star 2024’ün yedinci yarışmacısı olarak açıklandı345. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, Turabi Çamkıran’ın üçüncü kez Survivor’a katılacağını belirtti. Turabi Çamkıran ise bu haber karşısında çok heyecanlandığını ve bu sefer şampiyon olmak istediğini söyledi.

Turabi Çamkıran Survivor All Star 2024’te Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım ve Damla Can gibi isimlerle birlikte mücadele edecek. Turabi Çamkıran’ın bu yarışmada nasıl bir performans göstereceği merak konusu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.