,, ,

Damla Can Kimdir?

Kimdir 15.09.2023 - 09:48, Güncelleme: 15.09.2023 - 09:48 4813+ kez okundu.
 

Damla Can Kimdir?

Damla Can Kimdir?
Damla Can 27 Şubat 1989 yılında İzmir’de doğdu. Küçük yaşlardan itibaren sporla ilgilenmeye başladı ve jimnastik, step ve aerobik gibi branşlarda kendini geliştirdi. Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışmaya başlayan Damla Can aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekti. Spor salonunda verdiği derslerin yanı sıra, kendi vücut geliştirme programını da takip eden Damla Can fit ve sağlıklı bir yaşam tarzını benimsedi. Damla Can 2016 yılında TV8’in popüler yarışması Survivor ’a katıldı. Survivor ’da gösterdiği performansla beğeni toplayan Damla Can finale kadar yükselmeyi başardı. Ancak finalde rakibine yenilerek ikinci oldu. Damla Can Survivor ’da edindiği tecrübe ve arkadaşlıklarla hayatının değiştiğini söyledi. Yarışmadan sonra da spor hayatına devam eden Damla Can 2018 yılında Survivor All Star’a tekrar katıldı. Bu sefer All Starlar takımında mücadele eden Damla Can yine finale kalmayı başardı ancak bir kez daha ikincilikle yetindi. Damla Can Survivor’dan sonra da TV8 ekranlarında yer almaya devam etti. Survivor Panorama adlı programda yorumculuk yaparak, yeni yarışmacılara tavsiyelerde bulundu. Ayrıca Acun Ilıcalı’nın sunduğu 3 Adam adlı eğlence programına da konuk olarak katıldı. Damla Can bu programda hem esprili hem de duygusal anlar yaşadı. Damla Can 2023 yılında ise Survivor All Star 2024’ün altıncı yarışmacısı olarak açıklandı. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, Damla Can ’ın üçüncü kez Survivor ’a katılacağını belirtti. Damla Can ise bu haber karşısında çok heyecanlandığını ve bu sefer şampiyon olmak istediğini söyledi. Damla Can Survivor All Star 2024’te Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu ve Sercan Yıldırım gibi isimlerle birlikte mücadele edecek. Damla Can ’ın bu yarışmada nasıl bir performans göstereceği merak konusu.
Damla Can Kimdir?

Damla Can 27 Şubat 1989 yılında İzmir’de doğdu. Küçük yaşlardan itibaren sporla ilgilenmeye başladı ve jimnastik, step ve aerobik gibi branşlarda kendini geliştirdi. Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışmaya başlayan Damla Can aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekti. Spor salonunda verdiği derslerin yanı sıra, kendi vücut geliştirme programını da takip eden Damla Can fit ve sağlıklı bir yaşam tarzını benimsedi.

Damla Can 2016 yılında TV8’in popüler yarışması Survivor ’a katıldı. Survivor ’da gösterdiği performansla beğeni toplayan Damla Can finale kadar yükselmeyi başardı. Ancak finalde rakibine yenilerek ikinci oldu. Damla Can Survivor ’da edindiği tecrübe ve arkadaşlıklarla hayatının değiştiğini söyledi. Yarışmadan sonra da spor hayatına devam eden Damla Can 2018 yılında Survivor All Star’a tekrar katıldı. Bu sefer All Starlar takımında mücadele eden Damla Can yine finale kalmayı başardı ancak bir kez daha ikincilikle yetindi.

Damla Can Survivor’dan sonra da TV8 ekranlarında yer almaya devam etti. Survivor Panorama adlı programda yorumculuk yaparak, yeni yarışmacılara tavsiyelerde bulundu. Ayrıca Acun Ilıcalı’nın sunduğu 3 Adam adlı eğlence programına da konuk olarak katıldı. Damla Can bu programda hem esprili hem de duygusal anlar yaşadı.

Damla Can 2023 yılında ise Survivor All Star 2024’ün altıncı yarışmacısı olarak açıklandı. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, Damla Can ’ın üçüncü kez Survivor ’a katılacağını belirtti. Damla Can ise bu haber karşısında çok heyecanlandığını ve bu sefer şampiyon olmak istediğini söyledi.

Damla Can Survivor All Star 2024’te Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu ve Sercan Yıldırım gibi isimlerle birlikte mücadele edecek. Damla Can ’ın bu yarışmada nasıl bir performans göstereceği merak konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.