,, ,

Tunç Soyer: CHP’nin Aday Belirleme Sürecinde Eksiklikler Var

Gündem 30.01.2024 - 13:59, Güncelleme: 30.01.2024 - 13:59 3217+ kez okundu.
 

Tunç Soyer: CHP’nin Aday Belirleme Sürecinde Eksiklikler Var

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP’nin aday belirleme sürecindeki eksiklikleri eleştirdi ve İzmir’in demokrasi mirasını ileriye taşıma sözü verdi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer  Cumhuriyet Halk Partisi ’nin ( CHP ) aday belirleme sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Soyer, CHP ’nin aday belirleme sürecindeki eksiklikler ve hatalar olduğunu belirtti ve bu durumu “siyasi nezaketsizlik” olarak nitelendirdi. Soyer, CHP’nin aday belirleme sürecinde objektif kriterlerin uygulanmadığını, örgütün sesinin dinlenmediğini ve tabanın tercihlerinin dikkate alınmadığını ifade etti. Ayrıca, adayların açıklanmasında yaşanan gecikmeyi İzmir halkına saygısızlık olarak değerlendirdi. Başkan Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi ’nin tüm büyükşehirler arasında bütçesinden en çok yatırıma pay ayıran belediye olduğunu belirtti ve bu başarının uluslararası ilişkiler sayesinde mümkün olduğunu vurguladı. Soyer, CHP ’nin yaşayacağı değişimin sosyal demokrat ve sol değerler üzerinden yapılması gerektiğini belirtti ve bu durumun Türkiye’nin aydınlık bir geleceğe yönelmesi için kaçınılmaz olduğunu ifade etti. Soyer, hizmet etmekten onur duyduğu İzmirlilerin yılgınlığa kapılmaması gerektiğini belirtti ve İzmir’deki demokrasi mirasını ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceğini söyledi. Soyer, “Mutlaka başaracağız” diyerek sözlerini tamamladı.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP’nin aday belirleme sürecindeki eksiklikleri eleştirdi ve İzmir’in demokrasi mirasını ileriye taşıma sözü verdi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer  Cumhuriyet Halk Partisi ’nin ( CHP ) aday belirleme sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Soyer, CHP ’nin aday belirleme sürecindeki eksiklikler ve hatalar olduğunu belirtti ve bu durumu “siyasi nezaketsizlik” olarak nitelendirdi.

Soyer, CHP’nin aday belirleme sürecinde objektif kriterlerin uygulanmadığını, örgütün sesinin dinlenmediğini ve tabanın tercihlerinin dikkate alınmadığını ifade etti. Ayrıca, adayların açıklanmasında yaşanan gecikmeyi İzmir halkına saygısızlık olarak değerlendirdi.

Başkan Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi ’nin tüm büyükşehirler arasında bütçesinden en çok yatırıma pay ayıran belediye olduğunu belirtti ve bu başarının uluslararası ilişkiler sayesinde mümkün olduğunu vurguladı.

Soyer, CHP ’nin yaşayacağı değişimin sosyal demokrat ve sol değerler üzerinden yapılması gerektiğini belirtti ve bu durumun Türkiye’nin aydınlık bir geleceğe yönelmesi için kaçınılmaz olduğunu ifade etti.

Soyer, hizmet etmekten onur duyduğu İzmirlilerin yılgınlığa kapılmaması gerektiğini belirtti ve İzmir’deki demokrasi mirasını ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceğini söyledi. Soyer, “Mutlaka başaracağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.